• Expeditie Putten
  Resultaatgericht, gedreven, gemotiveerd.

Werken bij 2 Sisters Storteboom?

Resultaatgericht, gedreven, gemotiveerd …

Herkent u zich in onze kernwaarden, in het “DNA” van 2 Sisters Storteboom? Dan is de kans op een ‘klik’ met ons bedrijf groot. Innovatief, integer, handen uit de mouwen-mentaliteit, een klantgerichte instelling en de wil om de klant tevreden te stellen; dat zijn de eigenschappen die wij op elk niveau in ons bedrijf willen zien.

Onderstaand de vacatures op onze verschillende locaties. Maar stuur gerust een open sollicitatie als er geen passende job bij staat. We houden wel van doorzetters en voor goede medewerkers is er op allerlei niveaus altijd plaats!

open sollicitatie

 

 • Tot 31-03-2022

  Medewerkers Expeditie/Logistiek/Magazijn Zeewolde

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij voor verschillende expeditie afdelingen meerdere nieuwe collega'sWij zoeken kandidaten die het leuk vinden om in een productie omgeving te werken. Ben jij een aanpakker en heb je geen moeite hebben met het werken in een gekoelde omgeving, lees dan verder!

 • Tot 16-03-2022

  Administratief Medewerker

  Ben jij net klaar met je studie HEAO en zoek je een starters functie op een financiele afdeling? Dan is dit je kans! Voor onze financiele administratie in Putten zoeken we een startende finance professional voor de functie van administratief medewerker voor 32-40 uur. In deze functie is het mogelijk om door te groeien naar junior controller. 

 • Tot 16-03-2022

  Productontwikkelaar

  Ben jij creatief in de keuken, houd je van het volgen van de foodtrends en van experimenteren met levensmiddelen, dan zoeken we jou!

  Binnen 2 Sisters Storteboom is er een NPD team dat nieuwe producten ontwikkelt voor verschillende klanten. De Productontwikkelaar is een onderdeel van dit team. Hij/zij denkt mee in de ontwikkeling van nieuwe producten voor retailklanten, maakt productmonsters van deze nieuwe producten, overlegt met de productieafdelingen over de mogelijkheden voor de productie van de nieuwe producten en stelt de bijbehorende calculaties op.

 • Tot 16-03-2022

  Medewerker Laboratorium

  Bij jij onlangs afgestudeerd en klaar voor een start in je eerste baan of ben je al meer ervaren en op zoek naar een interessante, nieuwe werkplek?
  Wij zijn op zoek naar een fulltime medewerker laboratorium voor ons laboratorium in Putten.

  Ons geaccrediteerd laboratorium verzorgt kwaliteitsanalyses en laboratoriumonderzoeken van de producten en toeleveranciers van 2 Sisters Storteboom, tijdens diverse stadia van het productieproces. De verrichtingen van het laboratorium bestaan, naast de reguliere levensmiddelen microbiologie, ook uit meer geavanceerde technieken zoals PCR en typering van micro-organismen.

  Een boeiende, zelfstandige en afwisselende functie in een leuk team van 8 collega’s.

  Je werkzaamheden zullen bestaan uit:
  - Het verrichten van microbiologisch onderzoek
  - Assisteren bij het opzetten en uitvoeren van onderzoeken
  - Invoeren van meetgegevens in de computer

 • Tot 16-03-2022

  Personeelsfunctionaris

  Het team van personeelsfunctionarissen is binnen de groep verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeelsbeleid en de toepassing van CAO en sociale wetten. Het vertalen van de personeelsbehoefte naar het management en andersom. Het adviseren en ondersteunen van de leidinggevende en soms ook de medewerkers op het gebied van personeel en organisatie. Ook het luisterend oor zijn en bemiddelen bij conflicten en problemen tussen leidinggevende en medewerkers. Op elke vestiging worden deze taken door een zelfstandige personeelsfunctionaris uitgevoerd. Het PZ-team over de groep heen bestaat uit 6 personeelsfunctionarissen en een team payrolling die maandelijks overleg hebben met de Director Corporate Affairs / HR. 

   

 • Tot 31-03-2022

  Financial Accountant Zeewolde en Nijkerk (32 - 40 uur)

  Word jij blij van een boekhouding die perfect op orde is? Zit een complete administratie in jouw DNA? En kun je een spontane maar soms hectische omgeving wel waarderen? Dan is de functie van Administrateur / Financial Accountant bij één van onze vestigingen echt wat voor jou!

 • Tot 31-03-2022

  Medewerker Kwaliteit Zeewolde en Nijkerk (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde en voor de vestiging in Nijkerk zoeken wij versterking voor onze Kwaliteitsafdeling.

  De kwaliteitsmedewerker die wij zoeken ondersteunt de kwaliteitscoördinator bij de opzet en borging van het kwaliteitszorgsysteem en de kwaliteitscontrole (QA & QC) en bij het maken en beheren van productspecificaties. Tevens vervangt hij/zij de kwaliteitscoördinator bij diens afwezigheid.

 • Tot 28-02-2022

  Afwisselende administratieve functie bij wereldspeler in de food sector (NIJKERK)

  Ben jij verantwoordelijk ingesteld en denk je graag mee hoe het beter kan?
  Lees dan snel verder als je bij een wereldbedrijf wil werken met betrokken en enthousiast collega's! 

   

  Wat ga je doen
  In deze afwisselende administratieve functie ben je belast met het verzorgen van de facturatie. Elke dag controleer je prijzen en prijsafspraken en past deze op tijd aan. Jij bent mede verantwoordelijk voor het onderhouden van het systeem van verkoopprijzen. Jij bewaakt het debiteurensaldo van onze internationale klanten en hebt regelmatig telefonisch of per e-mail contact met hen. Daarbij ondersteun je een aantal salesmanagers en breng jij hen op de hoogte over de status van de facturen. 

  Tot slot ben jij een belangrijke schakel in het export proces. Bepaalde administratieve taken neem jij voor je rekening. Heb jij hier nog geen ervaring in, dan is dat geen probleem. Wij helpen jou graag om je hierin te ontwikkelen.

  Kortom een verantwoordelijke en afwisselende functie waar je ruimte krijgt je te ontwikkelen en om de functie naar eigen inzicht verder vorm te geven. 

 • Tot 01-02-2022

  Personeelsfunctionaris KORNHORN

   

  Binnen onze vestiging in Kornhorn zijn we op zoek naar een

  Personeelsfunctionaris (full time)

  Functie inhoud

  Als Personeelsfunctionaris ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeelsbeleid en de toepassing van de cao en sociale wetten.

  Je adviseert de organisatie, zowel management als medewerkers, op het gebied van ziekteverzuim en re-integratie, invullen van vacatures, opleiding (zowel individueel als collectief), arbo zaken en functioneren en beoordelen.

  Daarnaast zorg je voor up to date personeelsdossiers en de verwerking van alle personeelsmutaties en lever je informatie aan de salarisadministratie.

  Je maakt deel uit van het Productieteam en de VGWM commissie van de vestiging en neemt deel aan diverse interne overleggen.

  Tenslotte neem je deel aan het periodieke collectieve PZ overleg van alle vestigingen.

 • Tot 31-01-2022

  Junior Systeembeheerder (Zeewolde/Kornhorn)

  Voor onze vestigingen in Zeewolde en in Kornhorn zoeken wij 2 Junior Systeembeheerders ter uitbreiding voor onze ICT-afdeling. Ben jij een startende IT-professional en breng jij graag een glimlach op het gezicht van onze eindgebruikers? Kun je een spontane maar soms hectische omgeving wel waarderen?

  Dan is werken bij 2 Sisters Storteboom als Junior Systeembeheerder jou op het lijf geschreven. Check snel de vacature om te kijken waarom!

 • Tot 28-02-2022

  Productiecontroleur QC / Kwaliteit - Vaste Zaterdagkracht Zeewolde

  Wij zoeken voor onze Kwaliteitsafdeling, een enthousiaste nieuwe collega voor elke zaterdag en de vakantieperioden. Ben jij scholier of zoek je een bijbaan voor de zaterdag en vakantie perioden kijk dan snel verder!

  We zijn op zoek naar een jonge gemotiveerde collega die het leuk vindt om in een dynamische productie omgeving te werken en samen met de Kwaliteitsafdeling de kwaliteit van de aangeleverde grondstoffen, hulpstoffen, tussen- en eindproducten alsmede de verpakkingsmaterialen te controleren.

 • Tot 28-02-2022

  Teamleider productie Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij versterking voor één van onze productieafdelingen.

  Als Teamleider ben je voornamelijk aanwezig op de productievloer. Jij zorgt ervoor dat onze productie medewerkers, bestaande uit flexkrachten en vaste medewerkers, de geplande productie binnen de gestelde normen draaien. Ben jij een aanpakker en heb je geen moeite hebben met het werken in een gekoelde omgeving, lees dan verder!

 • Tot 28-02-2022

  Productiecontroleur QC / Kwaliteitsmedewerker Zeewolde (38 uur)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een medewerker kwaliteit /  productie controleur voor onze Kwaliteitsafdeling.

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde medewerkers die het leuk vinden om in een dynamische productie omgeving te werken en samen met de Kwaliteitsafdeling de kwaliteit van de aangeleverde grondstoffen, hulpstoffen, tussen- en eindproducten alsmede de verpakkingsmaterialen te controleren.

 • Tot 31-01-2022

  Medewerker Productie Barneveld (ook oproep)

  Voor onze vestiging in Barneveld zoeken wij fulltime medewerkers voor het vervaardigen (volgens beschreven productspecificaties) van de heerlijkste kipproducten. Onze kipproducten worden gegaard in de oven of in de frituur. Wij zoeken fulltime medewerkers en oproepkrachten.

 • Tot 24-09-2022

  Meewerkend voorman expeditie

  Op zoek naar een volgende stap in de logistiek en wil je jouw leidinggevende ervaring verder uitbreiden, dan bieden wij jou een mooie kans om die stap te gaan maken.

  Als Assistent Teamleider Expeditie ben je de rechterhand van de teamleider in de dynamische omgeving van ons productiebedrijf. In deze rol werk je actief mee op de werkvloer.
  Jij ziet daardoor precies wat er op dat moment gebeurt én je houdt goed overzicht wat er nog te doen staat. In deze hectische omgeving bewaar jij de rust zodat het team alles op tijd naar de klanten kan versturen. 

 • Tot 31-01-2022

  Operator (Barneveld)

  In teamverband ben je mede verantwoordelijk voor het maken van kipproducten voor onder andere diverse A-merken. Je maakt hierbij gebruik van de lopende band, frituur en flamegrill en zorgt ervoor dat de geplande hoeveelheden volgens recept geproduceerd worden. Je lost eenvoudige storingen zelf op en schakelt de teamleider in bij complexe gevallen. Je geeft instructies aan de medewerkers aan de lijn. Verder ben je verantwoordelijk voor een correcte registratie. Tenslotte werk je conform de geldende HACCP-, bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften. Hierop wordt je ook regelmatig getraind.

  In deze functie rapporteer je aan de teamleider productie.

 • Tot 31-01-2022

  Productiecontroleur QC (Barneveld)

  Voor onze vestiging in Barneveld zoeken wij een Productiecontroleur QC die ons kwaliteitsteam komt versterken.

  Als productiecontroleur QC bewaak je de kwaliteit van onze producten, deze moeten perfect zijn! Je bent werkzaam in de productie en voert werkzaamheden uit voor de afdeling kwaliteit. Onze kwaliteitsdienst is verantwoordelijk voor het controleren van de kwaliteit van aangeleverde grondstoffen, hulpstoffen, tussen- en eindproducten maar ook voor de verpakkingsmaterialen. Je voert fysieke metingen en controles uit. Daarnaast eenvoudige (standaard) bepalingen aan productmonsters en ben je gericht op het vaststellen van afwijkingen. Je rapporteert aan onze kwaliteitscoördinator Agnes.

 • Tot 31-10-2021

  Medewerker Technische Dienst Putten

  Het werk van de medewerker Technische Dienst omvat alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan productie- en verpakkingslijnen en installaties op elektrotechnisch en werktuigbouwkundig gebied

 • Tot 31-10-2021

  Operator Aanvoer - PUTTEN

  De afdeling aanvoer is de ontvangstafdeling van de levende kuikens. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele containersysteem. Je meldt de aanvoergewichten, je draagt zorg voor het opstarten van de afdeling voor aanvang van productie evenals afsluiten ervan, jij verwerkt de koppelwisselingen volgens procedure en je onderneemt actie bij storingen in overleg met de productieleider. Uiteraard hoort ook het schoon en netjes houden van de afdeling tot één van jouw taken.

 • Tot 31-10-2021

  Medewerker Expeditie - PUTTEN

  In deze allround functie bent u mede verantwoordelijk voor het ontvangen van grondstoffen, het verzendklaar maken en het verladen van orders volgens streng geldende specificaties. Binnen de expeditie vindt ook de planning van de verladingen plaats en wordt de voorraad gereed product beheerd. Verwerken van inkomende goederenstroom, lossen van vrachtwagens, controleren van zendingen a.d.h.v. pakbonnen/vrachtbrief, signaleren van afwijkingen. Beheer en controle emballagestroom. Incidenteel kunnen uw werkzaamheden bestaan uit het sorteren van productstromen, orderpicken en het wegen en controleren van gereedstaande pallets met producten.

 • Tot 31-12-2021

  Aanvoer Chauffeur | Standplaats KORNHORN

  2 Sisters Storteboom verzorgt als organisatie zelf de aanvoer van vleeskuikens naar de slachterijen in Kornhorn en Putten. Een tijdige aanlevering naar onze slachterijen is belangrijk om stilstand daar te voorkomen. De aanvoer chauffeur vervoert het levend pluimvee naar onze slachterijen met trekker en oplegger.

  Voel je je thuis op de weg?

  Dan is dit je kans, solliciteer direct!

 • Tot 31-12-2021

  Aanvoer Chauffeur / standplaats PUTTEN

  2 Sisters Storteboom verzorgt als organisatie zelf de aanvoer van vleeskuikens naar de slachterijen in Kornhorn en Putten. Een tijdige aanlevering naar onze slachterijen is belangrijk om stilstand daar te voorkomen. De aanvoer chauffeur vervoert het levend pluimvee naar onze slachterijen met trekker en oplegger.

 • Tot 31-12-2021

  Medewerker technische dienst (Barneveld)

  Voor onze vestiging in Barneveld zoeken wij ter versterking van onze technische dienst een medewerker technische dienst die ervoor zorgt dat onze machines blijven draaien en de lekkerste kipproducten gemaakt kunnen worden! Ben of ken jij onze nieuwe collega? Lees dan snel verder.

  Wie zijn wij?

  Eerst maar eens voorstellen. Wij zijn Storteboom Barneveld B.V.. Die naam zal je wellicht niet zoveel zeggen maar wij werken voor diverse A-merk klanten in zowel binnen als buitenland. Grote kans dus dat ook jij een van onze kipproducten wel eens hebt gegeten! Wij houden van hard werken, onze cultuur is no-nonsense en kwaliteit en accuratesse zijn voor ons vanzelfsprekend.

  Wat ga je doen?

  Als medewerker technische dienst ben jij degene die zo snel mogelijk mechanische en elektrotechnische storingen op weet te lossen en (nood)reparaties uitvoert. Daarnaast zorg je met je collega’s voor het (preventief) onderhoud aan onze machines.