• Expeditie Putten
  Resultaatgericht, gedreven, gemotiveerd.

Werken bij 2 Sisters Storteboom?

Resultaatgericht, gedreven, gemotiveerd …

Herkent u zich in onze kernwaarden, in het “DNA” van 2 Sisters Storteboom? Dan is de kans op een ‘klik’ met ons bedrijf groot. Innovatief, integer, handen uit de mouwen-mentaliteit, een klantgerichte instelling en de wil om de klant tevreden te stellen; dat zijn de eigenschappen die wij op elk niveau in ons bedrijf willen zien.

Onderstaand de vacatures op onze verschillende locaties. Maar stuur gerust een open sollicitatie als er geen passende job bij staat. We houden wel van doorzetters en voor goede medewerkers is er op allerlei niveaus altijd plaats!

open sollicitatie

 

 • Tot 01-01-2021

  Category Buyer (FT)

  Hou jij van onderhandelen en aanpakken? Hou jij ervan om zaken zorgvuldig te regelen? Voel jij je het meest op je gemak in een dynamische omgeving? Kom dan ons team versterken! Wij zijn op zoek naar een Category Buyer die verantwoordelijk is voor een optimaal inkoopproces van hulp- en grondstoffen en/of diensten. Je bent continu actief bezig om de ‘Total Cost of Ownership’ te verlagen, (kostprijs)analyses te makenen product- en procesverbeteringen door te voeren in én samen met de verschillende vestigingen. De standplaats voor deze vacature is Nijkerk.

  Lijkt het je leuk om een onderdeel te zijn van ons enthousiaste team? Reageer dan direct!

 • Tot 31-01-2021

  Administratief medewerker Kwaliteit Zeewolde (30 uur)

  Voor onze vestiging Zeewolde zijn we op zoek naar een administratieve duizendpoot voor de afdeling Kwaliteit, ter vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof (begin feb ’21 t/m eind juli ’21) gaat.

 • Tot 16-11-2020

  Assistent Teamleider Productie KORNHORN (FT)

  Functie:

  Als Assistent Teamleider ben je met je ploeg belast met het tot uitvoer brengen van de planning van de inpakafdeling/productielijnen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers, lost dagelijkse zaken op en signaleert en geeft informatie door. Je vervangt de Teamleider bij diens afwezigheid en bent beschikbaar voor werken op zaterdag.

   

 • Tot 30-11-2020

  Administratief medewerker logistiek

  Ben jij de topper die wij zoeken? Ben jij analytisch sterk, werk jij nauwkeurig en kan je snel schakelen? Heb jij interesse én ervaring in het beheren van logistieke stromen binnen een organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als administratief medewerker logistiek ben je een belangrijke schakel tussen ons bedrijf en de klant. Je coördineert, bewaakt en optimaliseert transportbewegingen en emballagestromen. De standplaats voor deze vacature is Nijkerk.

  Lijkt het je leuk om een onderdeel te zijn van ons enthousiaste team op het logistieke centrum? Reageer dan direct!

 • Tot 31-01-2021

  Teamleider Logistiek Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een Teamleider Logistiek.

  Heb jij passie voor Supply Chain en de drive om samen met jouw team de logistieke processen optimaal te laten verlopen? Creëer jij met jouw sterke motivatie, visie en leiderschapskwaliteiten een cultuur die gericht is op verbeteren, innovatie en efficiëntie. Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

 • Tot 31-01-2021

  Medewerker productie voor Interne logistiek Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij versterking voor onze Interne Logistiek. De functie van Medewerker productie voor de interne logistiek komt voor in de inkomende cel van de vestiging Zeewolde. In de inkomende cel liggen alle productie gerelateerde goederen opgeslagen zoals de grondstoffen en hulpstoffen. Vanuit deze cel wordt ook de toevoer naar de productie geleverd.

 • Tot 31-01-2021

  Medewerker Expeditie Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een fulltime Medewerker Expeditie / logistiek die bekend is met het in- en uitslaan van goederen. Wij zoeken kandidaten die het leuk vinden om in een productie omgeving te werken.

 • Tot 31-01-2021

  Medewerker Expeditie / Orderpicken Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een fulltime Medewerker Expeditie / orderpicken / logistiek die bekend is met het FIFO beheren van de voorraad.

  Wij zijn voor onze expeditie afdeling op zoek naar een collega die de productie orders klaar kan zetten nadat de producten verpakt zijn. Wij zoeken zelfstandige, flexibele, sterke personen die zowel kunnen orderpicken als het bijhouden en controleren van de voorraad.

   

 • Tot 31-01-2021

  Lijncoördinator / Proces operator Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij meerdere Lijn coördinatoren / Proces Operators.

  Binnen alle productie gerelateerde afdelingen verricht de lijn coördinator naast zijn of haar productie werk dat op de betreffende afdeling voorkomt coördinerende werkzaamheden van dat onderdeel van het productieproces waar de lijncoördinator / procesoperator werkzaam is. De lijn coördinator vervaardigt zelf halffabricaten of eindproducten alsmede het coördineren van de lijn en het productieproces van de betreffende werkplek. De lijn coördinator is het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers en de productieleiding voor de betreffende lijn of het betreffende onderdeel van het productieproces. Daarnaast lost de lijncoördinator dagelijkse, operationele zaken op, signaleert en geeft informatie door.

 • Tot 31-01-2021

  Medewerker gemalen productie /slager /worstmaker Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij versterking voor onze afdeling gemalen / specialiteiten productie.

  Bij de maal productie worden bijzondere, exclusieve, kipproducten gemaakt. Je moet hierbij denken aan kip hamburgers, kip rollades, kip saucijzen en nog vele anderen varianten. Deze producten worden allemaal dagvers gemaakt. Als medewerker maalproductie met vleeskennis stel je een goed kipproduct samen volgens de gestelde kwaliteitseisen en productspecificaties.

 • Tot 31-12-2020

  Teamleider productie (Barneveld)

  Je ben voornamelijk op de werkvloer aanwezig. Jij zorgt ervoor dat je met je je ploeg die bestaat uit vaste medewerkers en uitzendkrachten de geplande productie draait. Is dit op jouw lijf geschreven? Lees dan snel verder.

   

 • Tot 31-12-2020

  Medewerker technische dienst (Barneveld)

  Voor onze vestiging in Barneveld zoeken wij ter versterking van onze technische dienst een medewerker technische dienst die ervoor zorgt dat onze machines blijven draaien en de lekkerste kipproducten gemaakt kunnen worden! Ben of ken jij onze nieuwe collega? Lees dan snel verder.

  Wie zijn wij?

  Eerst maar eens voorstellen. Wij zijn Storteboom Barneveld B.V.. Die naam zal je wellicht niet zoveel zeggen maar wij werken voor diverse A-merk klanten in zowel binnen als buitenland. Grote kans dus dat ook jij een van onze kipproducten wel eens hebt gegeten! Wij houden van hard werken, onze cultuur is no-nonsense en kwaliteit en accuratesse zijn voor ons vanzelfsprekend.

  Wat ga je doen?

  Als medewerker technische dienst ben jij degene die zo snel mogelijk mechanische en elektrotechnische storingen op weet te lossen en (nood)reparaties uitvoert. Daarnaast zorg je met je collega’s voor het (preventief) onderhoud aan onze machines.