• Expeditie Putten
  Resultaatgericht, gedreven, gemotiveerd.

Werken bij 2 Sisters Storteboom?

Resultaatgericht, gedreven, gemotiveerd …

Herkent u zich in onze kernwaarden, in het “DNA” van 2 Sisters Storteboom? Dan is de kans op een ‘klik’ met ons bedrijf groot. Innovatief, integer, handen uit de mouwen-mentaliteit, een klantgerichte instelling en de wil om de klant tevreden te stellen; dat zijn de eigenschappen die wij op elk niveau in ons bedrijf willen zien.

Onderstaand de vacatures op onze verschillende locaties. Maar stuur gerust een open sollicitatie als er geen passende job bij staat. We houden wel van doorzetters en voor goede medewerkers is er op allerlei niveaus altijd plaats!

open sollicitatie

 

 • Tot 31-03-2021

  ICT manager (FT)

  Ben jij op ICT gebied een échte allrounder, sta je stevig in je schoenen en ben je een verbinder? Heb je ervaring met het managen van ICT projecten en zoek je een functie in een dynamische omgeving? Lees dan verder!

  Als ICT manager ben je verantwoordelijk om ICT zodanig in te richten dat het alle processen van onze organisatie optimaal ondersteunt.

  Je drive is het managen van ICT resources en leveranciers en het onderhouden van contacten met interne en externe belanghebbenden. Als aanspreekpunt ben je verantwoordelijk voor het begrijpen van business wensen en het vertalen hiervan naar ICT oplossingen. Je geeft leiding aan het complete ICT team en als leidinggevende treed je op als inspirator en motivator. Je bouwt verder aan de ICT wereld van 2 Sisters Storteboom en bereidt deze voor op onze toekomst vol ambities, tevens bescherm je onze organisatie ook door middel van risicomanagement.

 • Tot 11-01-2021

  Kwaliteitscoördinator KORNHORN

  Functie:

  Als Kwaliteitscoördinator ben je verantwoordelijk voor de opzet en borging van het kwaliteitszorgsysteem en de kwaliteitscontrole op de vestiging.

  Je geeft leiding aan de Kwaliteitsmedewerker QA, de Kwaliteitsmedewerker QC, IKB controleurs, Productiecontroleurs en pwo-ERS.

   

   

 • Tot 12-12-2020

  Assistent Teamleider Productie KORNHORN (FT)

  Functie:

  Als Assistent Teamleider ben je met je ploeg belast met het tot uitvoer brengen van de planning van de inpakafdeling/productielijnen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers, lost dagelijkse zaken op en signaleert en geeft informatie door. Je vervangt de Teamleider bij diens afwezigheid en bent beschikbaar voor werken op zaterdag.

   

 • Tot 30-11-2020

  Administratief medewerker logistiek

  Ben jij de topper die wij zoeken? Ben jij analytisch sterk, werk jij nauwkeurig en kan je snel schakelen? Heb jij interesse én ervaring in het beheren van logistieke stromen binnen een organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als administratief medewerker logistiek ben je een belangrijke schakel tussen ons bedrijf en de klant. Je coördineert, bewaakt en optimaliseert transportbewegingen en emballagestromen. De standplaats voor deze vacature is Nijkerk.

  Lijkt het je leuk om een onderdeel te zijn van ons enthousiaste team op het logistieke centrum? Reageer dan direct!

 • Tot 30-06-2021

  Medewerker technische dienst (Barneveld)

  Voor onze vestiging in Barneveld zoeken wij ter versterking van onze technische dienst een medewerker technische dienst die ervoor zorgt dat onze machines blijven draaien en de lekkerste kipproducten gemaakt kunnen worden! Ben of ken jij onze nieuwe collega? Lees dan snel verder.

  Wie zijn wij?

  Eerst maar eens voorstellen. Wij zijn Storteboom Barneveld B.V.. Die naam zal je wellicht niet zoveel zeggen maar wij werken voor diverse A-merk klanten in zowel binnen als buitenland. Grote kans dus dat ook jij een van onze kipproducten wel eens hebt gegeten! Wij houden van hard werken, onze cultuur is no-nonsense en kwaliteit en accuratesse zijn voor ons vanzelfsprekend.

  Wat ga je doen?

  Als medewerker technische dienst ben jij degene die zo snel mogelijk mechanische en elektrotechnische storingen op weet te lossen en (nood)reparaties uitvoert. Daarnaast zorg je met je collega’s voor het (preventief) onderhoud aan onze machines.