• Expeditie Putten
  Resultaatgericht, gedreven, gemotiveerd.

Werken bij 2 Sisters Storteboom?

Resultaatgericht, gedreven, gemotiveerd …

Herkent u zich in onze kernwaarden, in het “DNA” van 2 Sisters Storteboom? Dan is de kans op een ‘klik’ met ons bedrijf groot. Innovatief, integer, handen uit de mouwen-mentaliteit, een klantgerichte instelling en de wil om de klant tevreden te stellen; dat zijn de eigenschappen die wij op elk niveau in ons bedrijf willen zien.

Onderstaand de vacatures op onze verschillende locaties. Maar stuur gerust een open sollicitatie als er geen passende job bij staat. We houden wel van doorzetters en voor goede medewerkers is er op allerlei niveaus altijd plaats!

open sollicitatie

 

 • Tot 24-01-2022

  Operator Productie NIJKERK (2 ploegen fulltime)

  Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende functie in een productieomgeving, dan zijn wij naar jou op zoek!

  Als Operator Productie ben jij belast met het productieproces en zorg jij ervoor dat onze kipproducten perfect worden verwerkt tot eindproducten voor diverse A-merken.
  Na een gedegen inwerkperiode, weet jij precies wat de specificaties zijn, waar onze producten aan moeten voldoen. Je kan productiemedewerkers goed uitleggen waar ze op moeten letten en je houdt in de gaten of alle grond- en hulpstoffen snel en makkelijk beschikbaar zijn. Eenvoudige storingen aan de machines los je natuurlijk zelf op en bij complexe gevallen weet jij goed aan een monteur of teamleider uit te leggen, wat er volgens jou niet goed gaat. 

 • Tot 08-11-2022

  (Aankomend) Productieplanner (m/v)

  Wil jij graag het dashboard bedienen van een geavanceerde productielocatie in Nijkerk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  In deze fulltime functie plan jij met behulp van het productiemanagement systeem, de juiste grondstoffen op het juiste moment voor de juiste productielijn. 
  Je komt te werken op een dynamische afdeling samen met een drietal ervaren collega's.  Zij leren je graag de kneepjes van het vak. Ervaring als planner is dan ook niet persé noodzakelijk! Veel belangrijker is dat je goed overlegt over de stand van zaken en dat je steeds vooruit kijkt én op basis daarvan handelt. 

  Kortom: een verantwoordelijke baan met ervaren collega's, waarbij geen dag hetzelfde is!

 • Tot 05-01-2022

  Productontwikkelaar

  Ben jij creatief in de keuken, houd je van het volgen van de foodtrends en van experimenteren met levensmiddelen, dan zoeken we jou!

  Binnen 2 Sisters Storteboom is er een NPD team dat nieuwe producten ontwikkelt voor verschillende klanten. De Productontwikkelaar is een onderdeel van dit team. Hij/zij denkt mee in de ontwikkeling van nieuwe producten voor retailklanten, maakt productmonsters van deze nieuwe producten, overlegt met de productieafdelingen over de mogelijkheden voor de productie van de nieuwe producten en stelt de bijbehorende calculaties op.

 • Tot 05-01-2022

  Business Controller Primary

  Binnen 2 Sisters Storteboom zijn we bezig de finance organisatie klaar te maken voor de toekomst, waarbij winstgevende groei voorop staat. De controller Primary is deelnemer in het senior finance team en speelt in deze ontwikkeling een belanrijke rol. 

  Voor onze divisie Primary zoeken wij een Business Controller. De divisie Primary bestaat uit de inkoop van levende kippen (Agri) en de verdere verwerking tot halffabricaten en eindpproducten. De Controller van deze divisie heeft als belangrijkste taak het financieel in control hebben van de inkoop en de verdere productie. Daarnaast is hij/zij verantwoordelijk voor het verder inzichtelijk maken van de winstgevendheid van de activiteiten. 

 • Tot 31-01-2022

  Medewerker Operationeel Procesbeheer / Master Data Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een Medewerker Operationeel Procesbeheer / Master Data Medewerker / Stamdata medewerker.

  De medewerker die wij zoeken onderhoudt alle voorkomende operationele data binnen de vestiging en rapporteert relevante productie informatie. De medewerker draagt zorg voor het opstellen van de wekelijkse productiecijfers, voorraadregistratie en is verantwoordelijk voor het onderhoud van een (deel) van de stamdata in ons ERP systeem.

 • Tot 31-12-2021

  Bijbaan /Zaterdagkracht Kantine en Schoonmaak Zeewolde (oproep)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een zaterdag / vakantiekracht voor onze kantine.

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega voor de zaterdag en alle vakantieperioden. Ben jij scholier of zoek je een bijbaan voor de zaterdag en vakantie perioden reageer dan snel!

  De afdeling schoonmaak en kantine zet zich dagelijks in voor een optimale dienstverlening in onze kantine en voor het tip top op orde houden van ons pand. Voor dit team zoeken wij versterking in de vorm van een enthousiaste oproepkracht.

 • Tot 31-12-2021

  Teamleider productie Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij versterking voor één van onze productieafdelingen.

  Als Teamleider ben je voornamelijk aanwezig op de productievloer. Jij zorgt ervoor dat onze productie medewerkers, bestaande uit flexkrachten en vaste medewerkers, de geplande productie binnen de gestelde normen draaien. Ben jij een aanpakker en heb je geen moeite hebben met het werken in een gekoelde omgeving, lees dan verder!

 • Tot 31-12-2021

  Productiecontroleur QC / Kwaliteitsmedewerker Zeewolde (38 uur)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een medewerker kwaliteit /  productie controleur voor onze Kwaliteitsafdeling.

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde medewerkers die het leuk vinden om in een dynamische productie omgeving te werken en samen met de Kwaliteitsafdeling de kwaliteit van de aangeleverde grondstoffen, hulpstoffen, tussen- en eindproducten alsmede de verpakkingsmaterialen te controleren.

 • Tot 31-12-2021

  Administrateur Zeewolde (32 - 40 uur)

  Word jij blij van een boekhouding die perfect op orde is? Zit een complete administratie in jouw DNA? En kun je een spontane maar soms hectische omgeving wel waarderen? Dan is de functie van Administrateur bij onze vestiging in Zeewolde echt wat voor jou!

 • Tot 31-12-2021

  Productiecontroleur QC / Kwaliteit - Vaste Zaterdagkracht Zeewolde

  Wij zoeken voor onze Kwaliteitsafdeling, een enthousiaste nieuwe collega voor elke zaterdag en de vakantieperioden. Ben jij scholier of zoek je een bijbaan voor de zaterdag en vakantie perioden kijk dan snel verder!

  We zijn op zoek naar een jonge gemotiveerde collega die het leuk vindt om in een dynamische productie omgeving te werken en samen met de Kwaliteitsafdeling de kwaliteit van de aangeleverde grondstoffen, hulpstoffen, tussen- en eindproducten alsmede de verpakkingsmaterialen te controleren.

 • Tot 31-12-2021

  Medewerker Logistiek Ontvangst AGRI

  Op onze slachterij in KORNHORN verricht de Medewerker Logistiek Ontvangst alle werkzaamheden om alle aktiviteiten rond het hanteren en lossen van de levend aangevoerde kuikens in goede banen te leiden. U lost de containers met levende kuikens vanuit de vrachtauto's op het aanvoersysteem van de slachterij. U controleert en vult gegevens in ten aanzien van de temperatuur en luchtvochtigheid, U bent alert op het juiste gebruik van de -juiste- kleden/netten op de vrachtauto's en de klimaatbeheersing in de ontvangstruimte.

   

 • Tot 31-12-2021

  Planner AGRI - KORNHORN

  De functie van Planner AGRI is gericht op het plannen van de gecontracteerde koppels vleeskuikens. U plant deze koppels op een dusdanige wijze dat er voldoende kuikens van gewenst gewicht op de gewenste slachtdata afgeleverd kunnen worden aan de slachterijen in Kornhorn en Putten. U stelt de planning op, bewaakt de voortgang en optimaliseert deze door een goede afstemming van aanvoer, productie en transport van de juiste kuikens. Op deze manier waarborgt u een continue aanvoer van vleeskuikens. Om dit zo goed mogelijk te laten verlopen heeft u (dagelijks) contact met de broederijen, mesters en vangbedrijven en de interne afdeling planning Logistiek.  

 • Tot 31-12-2021

  Medewerker Laboratorium

  Bij jij onlangs afgestudeerd en klaar voor een start in je eerste baan of ben je al meer ervaren en op zoek naar een interessante, nieuwe werkplek?
  Wij zijn op zoek naar een fulltime medewerker laboratorium voor ons laboratorium in Putten.

  Ons geaccrediteerd laboratorium verzorgt kwaliteitsanalyses en laboratoriumonderzoeken van de producten en toeleveranciers van 2 Sisters Storteboom, tijdens diverse stadia van het productieproces. De verrichtingen van het laboratorium bestaan, naast de reguliere levensmiddelen microbiologie, ook uit meer geavanceerde technieken zoals PCR en typering van micro-organismen.

  Een boeiende, zelfstandige en afwisselende functie in een leuk team van 8 collega’s.

  Je werkzaamheden zullen bestaan uit:
  - Het verrichten van microbiologisch onderzoek
  - Assisteren bij het opzetten en uitvoeren van onderzoeken
  - Invoeren van meetgegevens in de computer

 • Tot 31-12-2021

  Medewerker Productie Barneveld (ook oproep)

  Voor onze vestiging in Barneveld zoeken wij fulltime medewerkers voor het vervaardigen (volgens beschreven productspecificaties) van de heerlijkste kipproducten. Onze kipproducten worden gegaard in de oven of in de frituur. Wij zoeken fulltime medewerkers en oproepkrachten.

 • Tot 24-09-2022

  Meewerkend voorman expeditie

  Op zoek naar een volgende stap in de logistiek en wil je jouw leidinggevende ervaring verder uitbreiden, dan bieden wij jou een mooie kans om die stap te gaan maken.

  Als Assistent Teamleider Expeditie ben je de rechterhand van de teamleider in de dynamische omgeving van ons productiebedrijf. In deze rol werk je actief mee op de werkvloer.
  Jij ziet daardoor precies wat er op dat moment gebeurt én je houdt goed overzicht wat er nog te doen staat. In deze hectische omgeving bewaar jij de rust zodat het team alles op tijd naar de klanten kan versturen. 

 • Tot 31-12-2021

  Business Consultant ERP

  De functie van Business Consultant ERP komt voor binnen de groep. De business consultant ERP is samen met onder andere de Super Key User ERP werkzaam voor het project gericht op het inrichten, testen, uitrollen en onderhouden van het ERP systeem. Je bent in deze functie de linking pin bij de introductie van het ERP systeem in ons bedrijf. In deze rol breng je operations, sales en ict bij elkaar. Je helpt gebruikers bij het leren werken met het ERP systeem en je bent de schakel naar het technische team. 

 • Tot 31-12-2021

  Medewerker ontvangst goederen / inkomende expeditie / logistiek Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een Medewerker voor onze ontvangst goederen op de inkomende expeditie. Wij zoeken kandidaten die het leuk vinden om in een productie omgeving te werken. Ben jij een aanpakker en heb je geen moeite hebben met het werken in een gekoelde omgeving, lees dan verder!

 • Tot 31-12-2021

  Lijncoördinator Expeditie / Orderpicken Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een fulltime Lijn coördinator Expeditie / orderpicken / logistiek die bekend is met het FIFO beheren van de voorraad.

  De functie komt voor op de inkomende en uitgaande expeditie. Vanuit de inkomende expeditie worden grond- en hulpstoffen doorgevoerd naar de inkomende koelcel. Vanuit de uitgaande expeditie vinden verladingen plaats. De lijncoördinator (meewerkend voorman) verricht naast zijn of haar expeditie werkzaamheden die op de afdeling voorkomen coördinerende werkzaamheden en ondersteunt de Teamleider.

 • Tot 31-12-2021

  Medewerker Expeditie / Logistiek Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een fulltime Medewerker Expeditie / logistiek die bekend is met het in- en uitslaan van goederen. Wij zoeken kandidaten die het leuk vinden om in een productie omgeving te werken.

 • Tot 31-12-2021

  Lijncoördinator / Operator gemalen productie Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij versterking voor onze afdeling gemalen / specialiteiten productie.

  Bij de maal productie worden bijzondere, exclusieve, kipproducten gemaakt. Je moet hierbij denken aan kip hamburgers, kip rollades, kip saucijzen en nog vele anderen varianten. Deze producten worden allemaal dagvers gemaakt. Als medewerker maalproductie met vleeskennis stel je een goed kipproduct samen volgens de gestelde kwaliteitseisen en productspecificaties.

 • Tot 31-12-2021

  Medewerker Interne registraties productie/expeditie Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een fulltime Medewerker Interne Registraties die bekend is met het inslaan van goederen. Wij zoeken kandidaten die het leuk vinden om in een productie / expeditie omgeving te werken.

 • Tot 31-12-2021

  Lijncoördinator / Proces operator Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij meerdere Lijn coördinatoren / Proces Operators.

  Binnen alle productie gerelateerde afdelingen verricht de lijn coördinator naast zijn of haar productie werk dat op de betreffende afdeling voorkomt coördinerende werkzaamheden van dat onderdeel van het productieproces waar de lijncoördinator / procesoperator werkzaam is. De lijn coördinator vervaardigt zelf halffabricaten of eindproducten alsmede het coördineren van de lijn en het productieproces van de betreffende werkplek. De lijn coördinator is het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers en de productieleiding voor de betreffende lijn of het betreffende onderdeel van het productieproces. Daarnaast lost de lijncoördinator dagelijkse, operationele zaken op, signaleert en geeft informatie door.

 • Tot 31-12-2021

  Operator (Barneveld)

  In teamverband ben je mede verantwoordelijk voor het maken van kipproducten voor onder andere diverse A-merken. Je maakt hierbij gebruik van de lopende band, frituur en flamegrill en zorgt ervoor dat de geplande hoeveelheden volgens recept geproduceerd worden. Je lost eenvoudige storingen zelf op en schakelt de teamleider in bij complexe gevallen. Je geeft instructies aan de medewerkers aan de lijn. Verder ben je verantwoordelijk voor een correcte registratie. Tenslotte werk je conform de geldende HACCP-, bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften. Hierop wordt je ook regelmatig getraind.

  In deze functie rapporteer je aan de teamleider productie.

 • Tot 31-10-2021

  Business Controller Primary

  De Business Controller Primary is verantwoordelijk voor de controlling activiteiten binnen de divisie waarin de levende kippen worden ingekocht en verder worden geslacht en verwerkt. De controller is verantwoordelijk voor het inzichtelijk maken van (de drivers) achter de winstgevendheid van primary. Daarnaast geeft de controller advies over de mogelijkheden voor het verbeteren van de informatiestromen en is verantwoordelijk voor het gehele proces van planning en control binnen de divisie primary. 

 • Tot 31-12-2021

  Productiecontroleur QC (Barneveld)

  Voor onze vestiging in Barneveld zoeken wij een Productiecontroleur QC die ons kwaliteitsteam komt versterken.

  Als productiecontroleur QC bewaak je de kwaliteit van onze producten, deze moeten perfect zijn! Je bent werkzaam in de productie en voert werkzaamheden uit voor de afdeling kwaliteit. Onze kwaliteitsdienst is verantwoordelijk voor het controleren van de kwaliteit van aangeleverde grondstoffen, hulpstoffen, tussen- en eindproducten maar ook voor de verpakkingsmaterialen. Je voert fysieke metingen en controles uit. Daarnaast eenvoudige (standaard) bepalingen aan productmonsters en ben je gericht op het vaststellen van afwijkingen. Je rapporteert aan onze kwaliteitscoördinator Agnes.

 • Tot 31-10-2021

  Medewerker Technische Dienst Putten

  Het werk van de medewerker Technische Dienst omvat alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan productie- en verpakkingslijnen en installaties op elektrotechnisch en werktuigbouwkundig gebied

 • Tot 31-10-2021

  Operator Aanvoer - PUTTEN

  De afdeling aanvoer is de ontvangstafdeling van de levende kuikens. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele containersysteem. Je meldt de aanvoergewichten, je draagt zorg voor het opstarten van de afdeling voor aanvang van productie evenals afsluiten ervan, jij verwerkt de koppelwisselingen volgens procedure en je onderneemt actie bij storingen in overleg met de productieleider. Uiteraard hoort ook het schoon en netjes houden van de afdeling tot één van jouw taken.

 • Tot 31-10-2021

  Medewerker Expeditie - PUTTEN

  In deze allround functie bent u mede verantwoordelijk voor het ontvangen van grondstoffen, het verzendklaar maken en het verladen van orders volgens streng geldende specificaties. Binnen de expeditie vindt ook de planning van de verladingen plaats en wordt de voorraad gereed product beheerd. Verwerken van inkomende goederenstroom, lossen van vrachtwagens, controleren van zendingen a.d.h.v. pakbonnen/vrachtbrief, signaleren van afwijkingen. Beheer en controle emballagestroom. Incidenteel kunnen uw werkzaamheden bestaan uit het sorteren van productstromen, orderpicken en het wegen en controleren van gereedstaande pallets met producten.

 • Tot 31-10-2021

  Medewerker Customer Service - PUTTEN

  In deze functie vragen we je zorg te dragen voor de orderaanname en invoer van onze verschillende nationale en internationale afnemers. Je zorgt daarbij voor een correcte afwikkeling van de verkooporders door middel van verstrekken van informatie aan de slachterijen en het plannen van de optimale verdeling van de beschikbare grondstof. Het internationale karakter van de functie vereist een flexibele opstelling met betrekking tot werkzaamheden en werktijden.

  Trefwoorden zijn dan ook accuratesse, betrokkenheid en kwaliteit.

 • Tot 31-12-2021

  Aanvoer Chauffeur | Standplaats KORNHORN

  2 Sisters Storteboom verzorgt als organisatie zelf de aanvoer van vleeskuikens naar de slachterijen in Kornhorn en Putten. Een tijdige aanlevering naar onze slachterijen is belangrijk om stilstand daar te voorkomen. De aanvoer chauffeur vervoert het levend pluimvee naar onze slachterijen met trekker en oplegger.

  Voel je je thuis op de weg?

  Dan is dit je kans, solliciteer direct!

 • Tot 31-12-2021

  BI Specialist

  Ter versterking van het projectteam dat zich midden in een transitie bevindt naar een digitale en data gedreven MIO (Management Information Office) zoeken wij een gedreven collega. In je functie van BI specialist ben je verantwoordelijk voor het bouwen van digitale en innovatieve oplossingen die IT- Finance en de business met elkaar verbinden. In je functie van BI specialist ben je verantwoordelijk voor het bouwen van digitale en innovatieve oplossingen die IT- Finance en de business met elkaar verbinden. Je werkt nauw samen met de afdeling IT, Finance en de Business. Adviseert omtrent data- en informatiemanagement. Deze functie biedt jou de kans om, op basis van de inbreng van de gebruikers, een effectieve en goed werkbare informatievoorziening voor belangrijke organisatievraagstukken te bouwen.

  Wat ga je doen?

  -Als BI specialist ben je verantwoordelijk voor de vertaling van de digitaliseringsbehoefte naar innovatieve oplossingen.

  -Je hebt ervaring in het werken en het ontwikkelen van toepassingen met BI tooling

  -Je bent in staat om de meest geavanceerde rapportages en dashboards te bouwen t.b.v. performancemanagement

  -Een belangrijk onderdeel van de functie is het deelnemen aan projecten, gericht op data- en informatieanalyses

  -Je werkt samen met het team aan structurele verbeteringen bij finance in de vertaling van businessvraagstukken
   

 • Tot 31-12-2021

  Aanvoer Chauffeur / standplaats PUTTEN

  2 Sisters Storteboom verzorgt als organisatie zelf de aanvoer van vleeskuikens naar de slachterijen in Kornhorn en Putten. Een tijdige aanlevering naar onze slachterijen is belangrijk om stilstand daar te voorkomen. De aanvoer chauffeur vervoert het levend pluimvee naar onze slachterijen met trekker en oplegger.

 • Tot 31-12-2021

  Administratief medewerker logistiek

  Ben jij de topper die wij zoeken? Ben jij analytisch sterk, werk jij nauwkeurig en kan je snel schakelen? Heb jij interesse én ervaring in het beheren van logistieke stromen binnen een organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als administratief medewerker logistiek ben je een belangrijke schakel tussen ons bedrijf en de klant. Je coördineert, bewaakt en optimaliseert transportbewegingen en emballagestromen. De standplaats voor deze vacature is Nijkerk.

  Lijkt het je leuk om een onderdeel te zijn van ons enthousiaste team op het logistieke centrum? Reageer dan direct!

 • Tot 31-12-2021

  Medewerker technische dienst (Barneveld)

  Voor onze vestiging in Barneveld zoeken wij ter versterking van onze technische dienst een medewerker technische dienst die ervoor zorgt dat onze machines blijven draaien en de lekkerste kipproducten gemaakt kunnen worden! Ben of ken jij onze nieuwe collega? Lees dan snel verder.

  Wie zijn wij?

  Eerst maar eens voorstellen. Wij zijn Storteboom Barneveld B.V.. Die naam zal je wellicht niet zoveel zeggen maar wij werken voor diverse A-merk klanten in zowel binnen als buitenland. Grote kans dus dat ook jij een van onze kipproducten wel eens hebt gegeten! Wij houden van hard werken, onze cultuur is no-nonsense en kwaliteit en accuratesse zijn voor ons vanzelfsprekend.

  Wat ga je doen?

  Als medewerker technische dienst ben jij degene die zo snel mogelijk mechanische en elektrotechnische storingen op weet te lossen en (nood)reparaties uitvoert. Daarnaast zorg je met je collega’s voor het (preventief) onderhoud aan onze machines.