• Expeditie Putten
  Resultaatgericht, gedreven, gemotiveerd.

Werken bij 2 Sisters Storteboom?

Resultaatgericht, gedreven, gemotiveerd …

Herkent u zich in onze kernwaarden, in het “DNA” van 2 Sisters Storteboom? Dan is de kans op een ‘klik’ met ons bedrijf groot. Innovatief, integer, handen uit de mouwen-mentaliteit, een klantgerichte instelling en de wil om de klant tevreden te stellen; dat zijn de eigenschappen die wij op elk niveau in ons bedrijf willen zien.

Onderstaand de vacatures op onze verschillende locaties. Maar stuur gerust een open sollicitatie als er geen passende job bij staat. We houden wel van doorzetters en voor goede medewerkers is er op allerlei niveaus altijd plaats!

open sollicitatie

 

 • Tot 31-03-2019

  1e medewerker productie, Barneveld (ft)

  In ons kleine maar hechte team in Barneveld ben je mede verantwoordelijk voor het vervaardigen van halffabricaten of eindproducten waarbij je gebruik maakt van 1 of beperkt aantal productiehulpmiddelen/machines zodanig dat de gevraagde hoeveelheden/aantallen volgens de voorgeschreven receptuur/specificaties worden bereikt.

 • Tot 30-04-2019

  Medewerker productie voor Interne logistiek Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij versterking voor onze Interne Logistiek. De functie van Medewerker productie voor de interne logistiek komt voor in de inkomende cel van de vestiging Zeewolde. In de inkomende cel liggen alle productie gerelateerde goederen opgeslagen zoals de grondstoffen en hulpstoffen. Vanuit deze cel wordt ook de toevoer naar de productie geleverd.

 • Tot 30-04-2019

  Medewerker technische dienst Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zijn wij op zoek naar versterking voor onze technische dienst. Ben jij een professional op het gebied van techniek en heb je werkervaring opgedaan in een productieomgeving? Lees dan snel verder!

  Je bent samen met je collega’s technische dienst verantwoordelijk voor de onderhoud-, storings-, reparatie- en uitbreidingswerkzaamheden aan de machines en overige installaties. De werkzaamheden zijn zowel op elektrotechnisch als mechanisch gebied. Het is een veelzijdige functie waarbij een grote mate van zelfstandigheid binnen het team belangrijk is.

  De werkzaamheden bestaan onder andere uit het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, het beoordelen van de staat van onderhoud van apparatuur/installaties en verrichten van metingen, het lokaliseren van storingen en de oorzaken daarvan, het direct repareren van storingen of vaststellen dat er andere specialistische ingrepen nodig zijn, het zoeken en oplossen van storingen in elektrotechnische installaties en vervangen van onderdelen en instellen of programmeren van bijvoorbeeld frequentie regelaars en het begeleiden van externe monteurs bij omvangrijke reparaties.

 • Tot 30-04-2019

  Lijncoördinator / Proces operator Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij meerdere Lijn coördinatoren / Proces Operators.

  Binnen alle productie gerelateerde afdelingen verricht de lijn coördinator naast zijn of haar productie werk dat op de betreffende afdeling voorkomt coördinerende werkzaamheden van dat onderdeel van het productieproces waar de lijncoördinator / procesoperator werkzaam is. 

  De lijn coördinator vervaardigt zelf halffabricaten of eindproducten alsmede het coördineren van de lijn en het productieproces van de betreffende werkplek. De lijn coördinator is het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers en de productieleiding voor de betreffende lijn of het betreffende onderdeel van het productieproces. Daarnaast lost de lijncoördinator dagelijkse, operationele zaken op, signaleert en geeft informatie door.

  De werktijden worden in onderling overleg afgestemd en liggen van maandag tot en met vrijdag tussen 06:00 en 00:00 in wisselende roosters. Op zaterdagen wordt er ook gewerkt en dan liggen de werktijden tussen 07:00 en 17:00. Het gaat om een fulltime dienstverband waarbij het uitgangspunt is dat je 5 dagen per week werkt.

 • Tot 30-04-2019

  Teamleider productie Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij versterking van een Teamleider voor onze productieafdelingen.

  De Teamleider is verantwoordelijk voor de ploeg-, dag-, of weekplanning en de vervolgacties daarop. Hij is verantwoordelijk voor het realiseren van de geplande productie, het optimaal laten functioneren van het productieproces zodat de doelstellingen op het gebied van kwaliteit, kwantiteit, kosten en leveringsbetrouwbaarheid gehaald worden. Hij geeft leiding aan een vaste groep medewerkers aangevuld met inleenkrachten.

   

 • Tot 30-04-2019

  Medewerker ontvangst goederen / inkomende expeditie / logistiek Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een medewerker voor onze ontvangst goederen. Wij zoeken kandidaten die het leuk vinden om in een productieomgeving te werken.

  Als medewerker ontvangst goederen ben je o.a. bezig met het ontvangen en opslaan van binnenkomende goederen en het opzoeken en klaarzetten van uitgaande goederen. Je hebt contact over de planning, je verplaatst goederen op de juiste locatie, je maakt zendingen administratief gereed, stelt vrachtbrieven op en verwerkt de verzendgegevens. Tenslotte controleer je de pakbonnen en houd je de magazijnruimte netjes.

  Daarnaast kun je ingezet worden om allerlei hand- en span diensten voor de expeditie- of productieafdeling te verrichten. De werktijden worden in onderling overleg afgestemd en liggen van maandag tot en met vrijdag tussen 06:00 en 00:00 in wisselende roosters (06:00 tot 15:00 / 15:00 tot 00:00). Op zaterdagen wordt er ook gewerkt en dan liggen de werktijden tussen 07:00 en 17:00.

 • Tot 30-04-2019

  Medewerker Expeditie / Orderpicken Retail Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een fulltime Medewerker Expeditie / orderpicken / logistiek die bekend is met het FIFO beheren van de voorraad.

  Wij zijn voor onze expeditie afdeling retail op zoek naar een collega die de productie orders klaar kan zetten nadat de producten verpakt zijn. Wij zoeken zelfstandige, flexibele, sterke personen die zowel kunnen orderpicken als het bijhouden en controleren van de voorraad.

   

 • Tot 30-04-2019

  Etiketteerster / Medewerker Uitprijs Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een medewerker voor onze uitprijs afdeling. Wij zoeken kandidaten die het leuk vinden om in een productieomgeving te werken.

  Binnen de afdeling "uitprijs" wordt het gereed product geëtiketteerd en op klantniveau klaargezet. Het etiketteerproces op de afdeling "uitprijs" vindt aan de lijn plaats.

  Het etiketteren en in kratten en/of dozen leggen van de consumentverpakking wordt zodanig uitgevoerd dat we voldoen aan de gestelde kwalitatieve en kwantitatieve eisen.

  De werktijden worden in onderling overleg afgestemd en liggen tussen 09:30 en 19:00 uur, in wisselende vooraf vastgestelde werkroosters. Op zaterdagen wordt er ook gewerkt.

  Als medewerker uitprijs ben je o.a. bezig met het juist uitprijzen van het eindproduct volgens klantspecificaties, het werken volgens de voorgeschreven werkstandaard, het controleren van de actiegegevens bij het uitprijzen van de klantorders, het controleren op manco loos uitleveren, het registreren van aantallen op de daarvoor bestemde lijsten en het naleven van de HACCP-, bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften.

 • Tot 30-04-2019

  Medewerker gemalen productie /slager /worstmaker Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij versterking voor onze afdeling gemalen productie.

  Bij de maal productie worden bijzondere, exclusieve, kipproducten gemaakt. Je moet hierbij denken aan kip hamburgers, kip rollades, kip saucijzen en nog vele anderen varianten. Deze producten worden allemaal dagvers gemaakt. Als medewerker maalproductie met vleeskennis stel je een goed kipproduct samen volgens de gestelde kwaliteitseisen en productspecificaties.

 • Tot 30-04-2019

  Bijbaan in de productie of expeditie Zeewolde (oproep)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij diverse oproepkrachten, voor zowel de inpakafdeling als de expeditie. Wij zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's voor de zaterdag en afhankelijk van de afdeling ook voor de zondag. Ben jij scholier en vind je het leuk om ons team van oproepkrachten te komen versterken reageer dan direct.

 • Tot 29-01-2019

  Verkoopmedewerker Customer Service

  Functie:

  Je bent verantwoordelijk voor de order aanname van onze verschillende internationale afnemers en zorgt voor een correcte administratieve afwikkeling hiervan

  Je overlegt met productie en collega’s over productie- en salesplanningen

  Je houdt je bezig met betalingen en betalingsgedrag van de afnemers

  Je handelt snel en accuraat vanuit overzicht en commercieel inzicht

  Je werkt nauw samen met de salesmanagers en de customer service op andere vestigingen

  Je ondersteunt collega’s en helpt de salesorganisatie zich verder te ontwikkelen

 • Tot 31-12-2018

  Oproepkrachten Barneveld

  Als oproepkracht word je ingezet voor alle werkzaamheden binnen de productieafdelingen. Wil jij door de weeks naast je studie, op zaterdagen en in de vakantieperiodes je handen uit de mouwen steken, lees dan snel verder!

 • Tot 31-01-2019

  Productiemedewerker Kornhorn

  Functie:

  Voor zowel de slachterij als de afdelingen inpak en ordervoorbereiding zoeken wij productiemedewerkers die volgens instructie werkzaamheden aan de lijn verrichten en het product en de verpakkingen beoordelen op kwaliteit en juistheid,

 • Tot 31-01-2019

  Medewerkers Technische Dienst Kornhorn

  Het werk van Medewerker Technische Dienst omvat alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan productie- en verpakkingslijnen en installaties in de productie en aan installaties.

 • Tot 31-01-2019

  Medewerker Expeditie Kornhorn

  Binnen de afdeling Ordervoorbereiding/Expeditie vinden de verladingen plaats van uitgaande producten. Aan de hand van een opdracht bon worden producten klaargezet voor diverse klanten en getransporteerd naar vrieshuis of vrachtwagen.

 • Tot 31-01-2019

  Bedrijfskeurder Kornhorn

  Het werk van de bedrijfskeurder omvat het keuren van geslacht pluimvee op gezondheidsbedreigende verschijnselen en geschiktheid voor verdere verwerking.

  Het verrichten van keuringswerkzaamheden volgens voorschriften van kuikens en kuikenorganen op voedselveiligheid, product- en proceskwaliteit.

  Het controleren van kuikens afkomstig uit de ontvering en eventueel na bewerken.

  Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op basis van IKB voorwaarden.

  Het uitvoeren van projectmatige onderzoeken op producten en processen in overleg met de QA afdeling.

  Het registreren van keurings- en controlegegevens

 • Tot 31-01-2019

  Weekend krachten Technische Dienst Kornhorn

  In de weekenden na de productieweek ga je met je collega’s slijtdelen vervangen en een aantal onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Tevens moet een aantal machines worden gesmeerd en gecontroleerd. Je bent ook in de vakanties beschikbaar om de TD te ondersteunen met diverse projecten en verbeteringen binnen de productie. Verder kun je af en toe mee lopen bij de storingsdienst.

 • Tot 28-10-2018

  Operator en vervangend productieplanner (FT) Putten

  Als operator draagt u zorg voor de juiste afstelling en afregeling van de machine of productie-installatie, zodanig dat de gevraagde aantallen conform de voorgeschreven receptuur en conform de planning kunnen worden geleverd. Hiertoe stuurt u bij en bewaakt u het procesverloop. Geeft aanwijzingen en instructies aan medewerkers aan de lijn. U vervangt de productieplanner bij diens afwezigheid. Als planner plant u de productieactiviteiten binnen de productie- en inpakafdelingen, zodanig dat de klant – en voorraadordes tijdig en op efficiënte wijze worden geproduceerd.

 • Tot 02-09-2018

  Medewerker Technische Dienst Putten

  Het werk van de medewerker Technische Dienst omvat alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan productie- en verpakkingslijnen en installaties op elektrotechnisch en werktuigbouwkundig gebied

 • Tot 02-11-2018

  Aanvoer Chauffeur / standplaats PUTTEN

  2 Sisters Storteboom verzorgt als organisatie zelf de aanvoer van vleeskuikens naar de slachterijen in Kornhorn en Putten. Een tijdige aanlevering naar onze slachterijen is belangrijk om stilstand daar te voorkomen. De aanvoer chauffeur vervoert het levend pluimvee naar onze slachterijen met trekker en oplegger.

 • Tot 28-10-2018

  Order picker expeditie Putten

  Voor onze vestiging in Putten zijn wij op zoek naar een order picker expeditie.

  Op de afdeling Expeditie/Ordervoorbereiding worden de kipdelen in kratten intern aangevoerd vanuit de afdeling Inpak. Het afwegen van de producten is onderdeel van de functie. De kratten worden handmatig gesorteerd op gewicht en op product en klaargezet voor verzending naar afnemers. Hierbij is het van belang dat de juiste producten met het juiste gewicht worden gesorteerd en verzendklaar worden gemaakt. Er wordt gewerkt in een koude omgeving.