• Perzik Spiesjes
    Producten die onze bedrijven verlaten zijn zonder uitzondering kwaliteitsproducten

Account Medewerker QSR

Verloopt op 30-09-2022

Aantal uren: 36-40

Functieomschrijving

Ben je die analytische en commerciële persoon?
Zie jij snel waar kansen en verbeteringen liggen?
En spreekt een internationale organisatie met grote klanten jou aan?
Dan is deze vacature in Nijkerk iets voor jou!

 

Functie-eisen

Jouw rol
2 Sisters Storteboom is een internationaal bedrijf met verschillende locaties in Nederland. In deze commerciële functie ben je administratief verantwoordelijk voor large accounts over meerdere landen binnen en buiten Europa. Jij weet wat er bij jouw klanten gebeurd en dus ben jij ook de vraagbaak voor salesmanagers, sales-director en natuurlijk de large account zelf. Jij verzamelt gegevens, analyseert deze en bent samen met de salesmanager veel met hen in contact.  Uiteindelijk is het jouw doel om hun wensen optimaal te laten aansluiten op onze productieplanning en dit goed in ons systeem vast te leggen.

Jouw persoonskenmerken
Vanuit nature vind jij het iedere keer weer een uitdaging om net dat extra’s te geven boven wat onze klanten verwachten. Gezien het internationale karakter, beheers je de Nederlandse en Engelse taal. Frans en/of Duits is een pré. Tot slot ben je stressbestendig en creatief. Je voorkomt graag problemen en anders los je ze z.s.m. op.
Wij vragen een HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld door een opleiding HBO commerciële economie of vergelijkbaar afgerond te hebben en/of op dat niveau werkervaring te hebben opgedaan.

Wat bieden we

2 Sisters Storteboom is een dynamisch wereldbedrijf vol met uitdagingen. Wij bieden jou dan ook een uitdagende functie binnen een leuk team van gedreven collega’s. Je krijgt een contract met uitzicht op een vast dienstverband en een passend salaris (afhankelijk van ervaring tussen de €2.700 en €3.200 per maand op fulltime basis). Wij hebben een goed pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij verwachten een flexibele instelling en stellen daar ook flexibiliteit in werkzaamheden én werktijden tegenover! 

Werken bij 2 Sisters Storteboom betekent dat je samen met ongeveer 2.500 collega’s, verdeeld over zes Nederlandse en twee Poolse vestigingen, elke dag werkt aan een groot aantal productvarianten die verwerkt en verpakt worden voor grote en kleine Nederlandse en internationale retailers, quick service en restaurant ketens. 2 Sisters Storteboom mag bijvoorbeeld bedrijven als Jumbo, KFC, Domino’s Pizza en Hello Fresh tot haar klanten rekenen.

Meer informatie

Voor meer informatie kan je terecht bij Gert van Guilik , sales director, 088 – 753 0 753.
Stuur je een korte motivatie naar Diane van den Top (dvt@2sistersstorteboom.com), dan plannen wij een kennismakingsgesprek met je in!

Solliciteren »