• Perzik Spiesjes
    Producten die onze bedrijven verlaten zijn zonder uitzondering kwaliteitsproducten

Teamleider technische dienst Barneveld

Verloopt op 31-12-2018

Aantal uren: 40

Functieomschrijving

Zorg jij ervoor dat onze machines blijven draaien? Zie jij het als een uitdaging om je technische kennis te combineren met leidinggeven? Lees dan snel verder.

Functie-eisen

Het betreft een nieuwe functie en je rol is nog volop in ontwikkeling. Eén van je eerste opdrachten is het maken van een onderhoudsplan. Met jou kennis en expertise weet je hier invulling aan te geven om dit vervolgens ook te implementeren.

Wat ga je doen?

Je geeft leiding aan 2 medewerkers technische dienst. Je bent het aanspreekpunt voor je medewerkers en zorgt ervoor dat hun capaciteiten en kwaliteiten volop benut worden.

Daarnaast maak je duidelijke en heldere afspraken en ben je niet bang om externe leveranciers op hun verantwoordelijkheden te wijzen.

De veelzijdigheid van deze functie komt verder terug in de volgende taken:

  • continue verbeteren van processen
  • ontwikkelen en coachen van je team
  • planning maken voor de technische dienst
  • voorraadbeheer bijhouden
  • (laten) naleven van de HACCP, bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften

 

Wat neem jij mee?

Wij zoeken een collega met ruime werkervaring binnen de technische dienst van een productiebedrijf, die analytische en oplossingsgericht van aard is, graag vooruitdenkt en medewerkers in hun kracht weet te zetten.

Beschik jij over een afgeronde MTS / HTS opleiding en beheers je de Nederlandse, Engelse en Duitse taal dan willen wij graag met jou in gesprek over de mogelijkheden.

Wat bieden we

Als teamleider technische dienst bieden wij jou een uitdagende, fulltime baan in een klein maar gemotiveerd team binnen een professionele organisatie met een marktconform salaris (afhankelijk van ervaring). Herken jij je in onze kerkwaarden: gedrevenheid, discipline, samenwerken, integriteit, resultaat en klantgerichtheid dan hebben wij jouw nieuwe baan!

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Nathalie Hoefakker bereikbaar op telefoonnummer 06-33653223. Meer informatie over onze organisatie vindt je op http://www.2sistersstorteboom.nl

 

Sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden, dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV onder vermelding van teamleider technische dienst. Deze kun je mailen naar nah@2sistersstorteboom.com

Solliciteren »