• Perzik Spiesjes
    Producten die onze bedrijven verlaten zijn zonder uitzondering kwaliteitsproducten

Teamleider productie Nijkerk (FT)

Verloopt op 30-09-2022

Aantal uren: 38

Functieomschrijving

Vind jij het leuk om een groep mensen aan te sturen en voel je je kiplekker bij het organiseren van dagelijkse werkzaamheden?! Dan is dit jouw functie, als je een nieuwe stap wil maken in je carriere!

Ons productieteam zoekt nl. een nieuwe teamleider die het een uitdaging vindt om een groep van ongeveer 50 mensen aan te sturen. Samen met drie andere teamleiders ben je er voor verantwoordelijk dat een productiedag soepel verloopt. Na een inwerkperiode waarin je de werkprocessen op deze productieafdeling leert kennen, begeleid en coach jij de medewerkers op de werkvloer. Je zorgt voor een goede bezetting op de productielijnen, je organiseert de werkzaamheden en je houdt de werkprocessen en de kwaliteit van het gereedproduct nauwlettend in de gaten. 

 

Functie-eisen

Wat neem jij mee in deze functie?
Voor ons is het belangrijk dat je begrijpt dat het bewerken en verwerken van onze vleesproducten een bijzondere vakmanschap vraagt, waarbij kwaliteit en hygiëne kernbegrippen zijn. Om dit goed te begrijpen moet je enige jaren ervaring hebben in een productieomgeving. Verder heb je een kritische blik als het gaat om werkprocessen. Je kan snel schakelen omdat je met kwetsbare grondstoffen werkt. Verder ben je een enthousiaste leider, die leiding geeft vanaf de werkvloer. je loopt dus graag tussen de mensen en haalt daar ook je (stuur) informatie op. Je kan direct schakelen indien nodig en met alle kennis die je dagelijks op doet, ben je ook in staat om met verbetervoorstellen te komen waardoor werkzaamheden beter verlopen.

Wat bieden we

2 Sisters Storteboom is een dynamische organisatie vol met uitdagingen. Wij hebben continue innovatie en investeringen in kennis en techniek hoog in het vaandel staan zodat onze productieprocessen voldoen aan de hoogste normen van kostenefficiency, hygiëne, veiligheid en kwaliteit. Wij bieden dan ook veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen evt. met cursussen en opleidingen.

En natuurlijk kan je voor deze uitdagende functie ook rekenen op een goed passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie

Wil je meer informatie, schroom dan niet om deze te stellen. Je kan een e-mail sturen naar Diane van den Top (dvt@2sistersstorteboom.com) of telefonisch contact zoeken met Maas van den Brink, vestigingsmanager. Hij is bereikbaar via 088-753 0 753.

Sollicitatie

Ben jij er zeker van dat je een goede kandidaat ben, reageer dan direct door je CV én een (beknopte) motivatie te sturen naar Diane van den Top (dvt@2sistersstorteboom.com)!

Solliciteren »