• Perzik Spiesjes
    Producten die onze bedrijven verlaten zijn zonder uitzondering kwaliteitsproducten

Stagiair technische dienst, Barneveld

Verloopt op 31-12-2019

Aantal uren: 40

Functieomschrijving

Er ligt een concrete opdracht: het inrichten van het onderhoudsplan in Ultimo! (70% van je tijd) Daarnaast kun je meedraaien met onze technische mensen voor diverse hand en spandiensten (30%).

Je wordt begeleid door Arie, onze teamleider technische dienst.

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste student MBO / HBO elektrotechniek die affiniteit heeft met onderhoudssoftware en interesse heeft een kijkje in de keuken van een productiebedrijf te nemen. Het is van belang dat je nauwkeurig kunt werken, de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst.

Wat bieden we

Een leuke opdracht binnen een professionele organisatie die de lekkerste kipproducten maakt voor diverse A-merken. 3 toffe collega’s binnen de technische dienst die het leuk vinden je te begeleiden tijdens je stage. Heel veel andere collega’s die het fijn vinden dat je komt helpen onze machines draaiende te houden!

In overleg stellen de duur van je stage vast. Je vergoeding is afhankelijk van je opleiding maar in ieder geval € 200,- per periode van 4 weken.

Herken jij je in onze kernwaarden: gedrevenheid, discipline, samenwerken, integriteit, resultaat en klantgerichtheid dan hebben wij een mooie stage plek voor jou!

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Arie Stoker bereikbaar op telefoonnummer 06-53936616. Meer informatie over onze organisatie vindt je op www.2sistersstorteboom.nl

Sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden, dan ontvangen wij graag jouw motivatie, CV en stageperiode onder vermelding van stage TD Barneveld. Deze kun je mailen naar nah@2sistersstorteboom.com

Solliciteren »