• Perzik Spiesjes
    Producten die onze bedrijven verlaten zijn zonder uitzondering kwaliteitsproducten

Receptionist(e)

Verloopt op 29-03-2020

Aantal uren: in overleg - bij voorkeur 2 x pt

Functieomschrijving

Gastvrij ontvangen en te woord staan van het bezoek op onze vestiging in Putten. U houdt de bezoekersregistratie bij, houdt controle op - en bedient de toegangspoorten. Het beheer van kantoorbenodigdheden valt ook onder uw taken evenals het reserveren van de vergaderzaal. Naast de receptionele taken biedt u (administratieve) ondersteuning aan de verkoop Binnendienst van Putten en het Directiesecretariaat. Op verzoek regelt u lunches voor klanten/bezoek. Bijhouden van Narrow Casting op de vestiging.

Functie-eisen

U bent gastvrij, klantgericht, ondernemend en representatief. U heeft een uitstekende spreek- en schrijfvaardigheid van de nederlandse taal, goede beheersing van de engelse taal. De openingstijden van de vestiging zijn van 08.00 uur tot 17.00 uur. Idealiter wordt de functie ingevuld door twee parttimers die elkaar afwisselen in een wisseldienst (in dagen of uren) maar die qua inzetbaarheid flexibel genoeg kunnen zijn om bij afwezigheid van de één te kunnen vervangen of te kunnen verschuiven in uren.

Wat bieden we

Een sterk team van hardwerkende, collegiale mensen met een no-nonsense mentaliteit. Een goed salaris conform de CAO voor werknemers in de pluimveeverwerkende industrie (loongroep 4)

Meer informatie

Informatie omtrent de functie kunt verkrijgen bij Nicole Honing, directieassistent, telefoon: 088-753 0 753.

Sollicitatie

Uw schriftelijke reactie graag per mail naar personeelszaken: rubi.vanvianen@2sistersstorteboom.com

Solliciteren »