• Perzik Spiesjes
    Producten die onze bedrijven verlaten zijn zonder uitzondering kwaliteitsproducten

Projectmedewerker ERP (Zeewolde)

Verloopt op 31-03-2020

Aantal uren: 32 - 40

Functieomschrijving

Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij ter versterking van onze werk- en projectgroep een:

doortastende projectmedewerker ERPdie van aanpakken weet.

(Bijna) afgestudeerd, een tussenjaar of op zoek naar een uitdagende baan op het gebied van bedrijfsprocessen & IT en het komende half jaar voor minimaal 32 uur per week beschikbaar? Lees dan snel verder.

Wie zijn wij?
Eerst maar eens voorstellen. Wij zijn Storteboom Zeewolde. Die naam zal je wellicht niet zoveel zeggen maar wij werken voor diverse A-merk klanten in zowel binnen als buitenland. Grote kans dus dat ook jij een van onze kipproducten wel eens hebt gegeten! Wij houden van hard werken, onze cultuur is no-nonsense en kwaliteit en accuratesse zijn voor ons vanzelfsprekend.
 
Wat ga je doen?
Je gaat werken in de werkgroep met zowel externe consultants als medewerkers van Storteboom zelf. Verder zal regelmatig contact hebben met onze collega’s van de diverse afdelingen. Op papier weten we hoe we het willen hebben. Nu de praktijk nog. Na een inwerkperiode ga je zelfstandig aan de slag, je belangrijkste werkzaamheden bestaan uit:
  • Het systeem vullen met data.
  • Het controleren van de functionaliteiten.
  • Het testen van handelingen / huidige bedrijfsprocessen in ons nieuwe ERP pakket (dit doe je samen met de eindgebruikers).
  • Het maken van gebruikershandleidingen.
  • Het signaleren van knelpunten.

Functie-eisen

Ben jij die analytische en oplossingsgerichte young professional met een frisse blik op bedrijfsprocessen die snel verbanden weet te leggen? Kun je daarnaast gemakkelijk schakelen tussen verschillende gesprekspartners en werk je graag zelfstandig in teamverband? Bij voorkeur heb je een (bijna) afgeronde opleiding bedrijfskunde of een financiële opleiding. Herken jij je in dit profiel? Dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Wat bieden we

Uiteraard zijn we blij met je komst. Je krijgt een unieke kans om ervaring op te doen in een professionele organisatie in de food industrie waar je al onze bedrijfsprocessen van A tot Z voorbij ziet komen. Je werkt samen met ervaren externe consultants en onze professionals aan de introductie van ons nieuwe ERP pakket. Daarnaast een contract voor een half jaar en een marktconform salaris. Herken jij je in onze kernwaarden: gedrevenheid, discipline, samenwerken, integriteit, resultaat en klantgerichtheid dan hebben wij jouw nieuwe baan!

 

Meer informatie

Wanneer je inhoudelijke vragen hebt over deze functie kun je contact opnemen met Eline Ensing op +31 88 - 75 30 75 3. Meer informatie over onze organisatie vindt je op www.2sistersstorteboom.nl.

 

Sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden, dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV onder vermelding van projectmedewerker ERP. Deze kun je mailen naar nah@2sistersstorteboom.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 

Solliciteren »