• Perzik Spiesjes
    Producten die onze bedrijven verlaten zijn zonder uitzondering kwaliteitsproducten

Planner AGRI - KORNHORN

Verloopt op 31-12-2021

Aantal uren: 40

Functieomschrijving

De functie van Planner AGRI is gericht op het plannen van de gecontracteerde koppels vleeskuikens. U plant deze koppels op een dusdanige wijze dat er voldoende kuikens van gewenst gewicht op de gewenste slachtdata afgeleverd kunnen worden aan de slachterijen in Kornhorn en Putten. U stelt de planning op, bewaakt de voortgang en optimaliseert deze door een goede afstemming van aanvoer, productie en transport van de juiste kuikens. Op deze manier waarborgt u een continue aanvoer van vleeskuikens. Om dit zo goed mogelijk te laten verlopen heeft u (dagelijks) contact met de broederijen, mesters en vangbedrijven en de interne afdeling planning Logistiek.  

Functie-eisen

U beschikt over:

  • Minimaal MBO niveau
  • Affiniteit met de landbouw of veehouderij is een pré
  • U beheerst zowel de Nederlandse als de Duitse taal
  • U bent een organisatorisch talent met cijfermatig inzicht
  • U kunt goed omgaan met fe hektiek die de functie van planner met zich meebrengt

Wat bieden we

Wij bieden u een verantwoordelijke functie met veel dynamiek en uitdaging. Een goed salaris passend bij leeftijd en ervaring.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Willem Poelsma, Operational Manager AGRI, te bereiken onder nummer 06-53129701

Sollicitatie

Resultaatgericht, Gedreven en Gemotiveerd, dat zijn 3 van onze kernwaarden, herken jij jezelf hierin? De kans op een klik met ons bedrijf is dan groot!

Reageren kan per mail bij annemarie.docter@2sistersstorteboom.com

Solliciteren »