• Perzik Spiesjes
    Producten die onze bedrijven verlaten zijn zonder uitzondering kwaliteitsproducten

Personeelsfunctionaris

Verloopt op 13-04-2019

Aantal uren: 12-16 uur

Functieomschrijving

We zoeken een enthousiaste Personeelsfunctionaris voor Agri B.V. 

Binnen dit bedrijf worden onder andere de planningen gemaakt voor de aanvoer van de slachterijen en vinden alle contacten met de leveranciers van levend pluimvee plaats. Ook de chauffeurs die de aanvoer van pluimvee naar de slachterij verzorgen werken binnen deze tak van onze organisatie.

De 65 medewerkers van Agri werken op twee locaties (in Putten en Kornhorn). De personeelsfunctionaris is verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeelsbeleid en de toepassing van CAO en sociale wetten. Het vertalen van de personeelsbehoefte naar het management en andersom. We werken binnen 2 Sisters Storteboom in een team met 7 andere personeelsfunctionarissen die elk een eigen vestiging beheren. Standplaats voor deze personeelsfunctionaris kan Putten of Kornhorn zijn, afhankelijk van de woonplaats.

 

Functie-eisen

We vragen een HBO werk- en denkniveau met enige jaren ervaring in een vergelijkbare functie. We verwachten daarbij goede communicatieve vaardigheden en een proactieve houding. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed uit de voeten. Gelet op de twee locaties verwachten we ook een rijbewijs en de bereidheid om op beide locaties werkzaamheden te verrichten (frequentie uiteraard in overleg).

Wat bieden we

We bieden een interessante en energieke werkomgeving en uiteraard een passend arbeidsvoorwaardenpakket.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rubi van Vianen: 06-21847317

Sollicitatie

Indien je belangstelling hebt voor deze functie, kun je je sollicitatie sturen aan: rvi@2sistersstorteboom.com

Solliciteren »