• Perzik Spiesjes
    Producten die onze bedrijven verlaten zijn zonder uitzondering kwaliteitsproducten

Operator en vervangend productieplanner (FT) Putten

Verloopt op 28-10-2018

Aantal uren: 40

Functieomschrijving

Als operator draagt u zorg voor de juiste afstelling en afregeling van de machine of productie-installatie, zodanig dat de gevraagde aantallen conform de voorgeschreven receptuur en conform de planning kunnen worden geleverd. Hiertoe stuurt u bij en bewaakt u het procesverloop. Geeft aanwijzingen en instructies aan medewerkers aan de lijn. U vervangt de productieplanner bij diens afwezigheid. Als planner plant u de productieactiviteiten binnen de productie- en inpakafdelingen, zodanig dat de klant – en voorraadordes tijdig en op efficiënte wijze worden geproduceerd.

Functie-eisen

De juiste kandidaat bezit productietechnisch inzicht en heeft dus ruime ervaring in een productieomgeving. Nauwkeurigheid, flexibel, snel schakelen, technisch inzicht zijn sleutelwoorden die op u van toepassing zijn. U heeft een goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid. Om ook als vervangend planner uit de voeten te kunnen dient u te beschikken over goede kennis van het officepakket en beheersing van de Engelse taal te hebben in woord en geschrift.

Wat bieden we

Een gezonde onderneming waarbij u de mogelijkheid krijgt tot het volgen van werkplek gerichte cursussen. Een goed salaris conform de CAO voor werknemers werkzaam in de Pluimvee verwerkende industrie.

Meer informatie

Informatie omtrent de functie kunt u verkrijgen bij Gerwin van den Brink,  Productieleider,  tel. 0341-369321. Voor uitgebreide informatie over de onderneming verwijzen wij naar www.storteboom.nl.

Sollicitatie

Storteboom FRESH BV t.a.v. mevr. Rubi van Vianen, Personeelszaken, Postbus 42,3880 AA PUTTEN of per email: rubi.vanvianen@2sistersstorteboom.com.

Solliciteren »