• Perzik Spiesjes
    Producten die onze bedrijven verlaten zijn zonder uitzondering kwaliteitsproducten

Operator Productie NIJKERK (2 ploegen fulltime)

Verloopt op 30-06-2022

Aantal uren: 38

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende functie in een productieomgeving, dan zijn wij naar jou op zoek!

Als Operator Productie ben jij belast met het productieproces en zorg jij ervoor dat onze kipproducten perfect worden verwerkt tot eindproducten voor diverse A-merken.
Na een gedegen inwerkperiode, weet jij precies wat de specificaties zijn, waar onze producten aan moeten voldoen. Je kan productiemedewerkers goed uitleggen waar ze op moeten letten en je houdt in de gaten of alle grond- en hulpstoffen snel en makkelijk beschikbaar zijn. Eenvoudige storingen aan de machines los je natuurlijk zelf op en bij complexe gevallen weet jij goed aan een monteur of teamleider uit te leggen, wat er volgens jou niet goed gaat. 

Functie-eisen

Om deze functie goed in te kunnen vullen beschik je over een LBO werk- en denkniveau, technisch inzicht en 2 “rechter” handen. 
Je werkt met levensmiddelen, dus je weet dat hygiene en discipline belangrijke kernwaarden zijn voor iedereen die bij ons komt werken. 
Je vindt het uitdagend om in een dynamische productie omgeving te werken, waar geen dag hetzelfde is en je hebt uiteraard geen bezwaar tegen een tweeploegendienst.

Ben jij die harde werker, die flexibel inzetbaar is en snel kan schakelen? We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Wat bieden we

Voor deze uitdagende functie in Nijkerk bieden wij een contract met uitzicht op een vast dienstverband en een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Verder kom je te werken in een leuk team van gedreven en eravren collega's die jou alle kneepjes van het vak kunnen en willen leren. 

Herken jij je in onze kernwaarden: gedrevenheid, discipline, samenwerken, integriteit, resultaat en klantgerichtheid dan hebben wij jouw nieuwe baan!

Meer informatie

Wil je meer informatie, dan komen we graag met jou in contact! Meer informatie over de functie kan je opvragen bij Maas van den Brink, vestigingsmager via het algemene telefoonnummer: 088 - 753 0 753.

Sollicitatie

Ben jij de operator die wij zoeken of verwacht jij dat je op grond van jouw kennis en ervaring binnen "no-time" onze operator kan worden, stuur dan direct een mail naar Diane van den Top, dvt@2sistersstorteboom.com, met je motivatie en cv en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Solliciteren »