• Perzik Spiesjes
    Producten die onze bedrijven verlaten zijn zonder uitzondering kwaliteitsproducten

Medewerker Sales Support (facturatie)

Verloopt op 31-12-2019

Aantal uren: 24-32

Functieomschrijving

In deze administratieve functie ben je belast met het verzorgen van de facturatie, het bewaken van het debiteurensaldo van klanten in verschillende landen en het mede beheren van het systeem van verkooprijzen. Verder verricht je ondersteunende werkzaamheden voor de internationale Sales Managers. Kortom een verantwoordelijke en afwisselende functie waar flexibiliteit verwacht én geboden wordt met betrekking tot werkzaamheden en werktijden.

Functie-eisen

Om deze functie goed in te vullen, beschik je over MBO werk- en denkniveau bijvoorkeur richting bedrijfsadministratie of richting commerciële economie. Wij zijn op zoek naar iemand met werkervaring op een binnendienst of op een financiële administratie. Verder leg je makkelijk contact en beheers jij de Nederlandse en de Engelse taal. Kennis van de Franse en/of Duitse taal is een pré. Tot slot heb je goed cijfermatig inzicht en heb je ervaring met computerprogramma’s als Excel en bij voorkeur Exact.

Wat bieden we

Een uitdagende functie, een leuk team van gedreven collega’s, een contract met uitzicht op een vast dienstverband en een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Meer informatie

Wil je meer informatie of verwacht jij een geschikte kandidaat te zijn, dan komen we graag met jou in contact! Stuur een mail naar Lolke van Wieren(lwi@2sistersstorteboom.com) met je vraag of met je motivatie en cv en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Solliciteren »