• Perzik Spiesjes
    Producten die onze bedrijven verlaten zijn zonder uitzondering kwaliteitsproducten

Allround monteur (Nijkerk)

Verloopt op 31-12-2019

Aantal uren: 38+

Functieomschrijving

Jij hebt twee rechterhanden waarmee je onze fabriek goed weet te onderhouden. Je werkt in een relatief klein en hecht team en daardoor ben je vanaf eerste werkdag meteen belangrijk. Samen met je collega’s ben jij verantwoordelijk voor al het (preventief) onderhoud aan machines en productieapparatuur.

Je werkdag is elke dag anders! Het ene moment ben je bezig met het correctief of preventief vervangen van onderdelen, het andere moment moet je een storing oplossen op mechanisch of elektrotechnisch gebied. Daarna controleer je machines of ga je een bepaalde module modificeren. Er is altijd wat te doen en jij hebt elke keer weer de mogelijkheid om de uitdaging aan te gaan.

Functie-eisen

Je neemt een actieve rol aan een klein en hecht team van technisch specialisten. Opdrachten kan je zelfstandig uitvoeren, maar natuurlijk ben je ook bereid om anderen gevraagd en ongevraagd te helpen. Verder ben je nieuwsgierig en leergierig en heb je de drive om de beste te worden binnen je vakgebied. Je vindt het een uitdaging om processen en installaties te verbeteren en storingen op te lossen.

Om deze functie te vervullen, moet je dus nogal wat in je mars hebben. Diploma’s zijn voor ons niet het belangrijkst, inzet en motivatie zijn dat wel! Verder is het prettig dat je aantoonbare technische ervaring hebt binnen een productiebedrijf (het liefst binnen de food). Wil jij je nog verder ontwikkelen dan helpen we je daar graag bij.

Wat bieden we

Je ziet het van buiten misschien niet aan ons af, maar wij zijn een van de meest innovatieve fileerbedrijven van de wereld. Wij werken met de nieuwste technologieën en hebben geavanceerde installaties staan, bijvoorbeeld x-ray machines en geavanceerde snijmachines. Een prima omgeving dus om je verder te ontwikkelen als Medewerker Technische Dienst in een uitdagende functie, waar alle facetten op het gebied van mechatronica, electronica en besturingstechniek aan de orde komen.

Binnen “the world of chicken” staan wij bekend om ons hoogwaardige productieproces. Wij bewijzen dit door elke dag weer te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormeringen. Dat kunnen wij alleen met de juiste mensen, die we op een passende manier belonen. Ook voor jou hebben wij dus een goed pakket met primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de functie, neem dan eens contact op met Arjan Jansen, technisch werkvoorbereider (088-753 0 507). Verwacht jij een geschikte kandidaat te zijn, dan komen we graag met jou in contact! Stuur een mail naar Lolke van Wieren (lwi@2sistersstorteboom.com) en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Bellen of app'en kan natuurlijk ook (06 227 06 341)

Solliciteren »