• Perzik Spiesjes
    Producten die onze bedrijven verlaten zijn zonder uitzondering kwaliteitsproducten

Medewerkers Expeditie/Logistiek/Magazijn Zeewolde

Verloopt op 31-08-2022

Aantal uren: 38 uur

Functieomschrijving

Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij voor verschillende expeditie afdelingen meerdere nieuwe collega'sWij zoeken kandidaten die het leuk vinden om in een productie omgeving te werken. Ben jij een aanpakker en heb je geen moeite hebben met het werken in een gekoelde omgeving, lees dan verder!

Functie-eisen

Voor onze ontvangst goederen op de inkomende expeditie zoeken wij een nieuwe collega. Hier ben je o.a. bezig met het:

  • ontvangen en opslaan van binnenkomende goederen;
  • opzoeken en klaarzetten uitgaande goederen;
  • communicatie met de planning;
  • verplaatsen / op locatie zetten van de goederen.

Voor onze interne registratieszoeken wij kandidaten die zich o.a. gaan bezighouden met het:

  • het registreren en wegen van uitgaande orders;
  • het verplaatsen van gereed product naar het opslagmagazijn volgens Fifo;
  • controleren en afsluiten van orders;
  • het organiseren van voorraadtellingen (indien nodig).

Voor onze uitgaande expeditiezoeken wij collega's die orders verzendklaar kunnen maken, de vrachtwagens laden, vrachtbrieven opstellen en de diverse registraties en controle verzorgen.

Ook voor onze interne logistiek zoeken wij versterking. In de inkomende cel liggen alle productie gerelateerde goederen opgeslagen zoals de grondstoffen en hulpstoffen. Vanuit deze cel word de toevoer naar de productie lijnen geleverd.

De werktijden kunnen licht afhankelijk zijn van de orders en de afdeling maar liggen in de regel van maandag tot en met vrijdag tussen 06:00 en 01:00 uur/tot het werk af is de eindtijd kan iets uitlopen. Er wordt binnen het team gewerkt in wisselende diensten per week. Op de zaterdagen wordt er ook gewerkt maar dan alleen in de dagdienst. Uitgangspunt is dat je maximaal 5 dagen per week werkt.

Wat bieden we

Een veelzijdige functie binnen een enthousiast team in een werkomgeving waar ruimte is voor eigen inbreng. Een salaris conform de geldende CAO, passend bij de functie.

Sollicitatie

Denk jij de geschikte kandidaat te zijn, dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV onder vermelding van Medewerker Expeditie. Deze kun je mailen aan: cle@2sistersstorteboom.com. Je kunt ook reageren door op onderstaande button te klikken.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Solliciteren »