• Perzik Spiesjes
    Producten die onze bedrijven verlaten zijn zonder uitzondering kwaliteitsproducten

Medewerker technische dienst (Barneveld)

Verloopt op 31-12-2021

Aantal uren: 40

Functieomschrijving

Voor onze vestiging in Barneveld zoeken wij ter versterking van onze technische dienst een medewerker technische dienst die ervoor zorgt dat onze machines blijven draaien en de lekkerste kipproducten gemaakt kunnen worden! Ben of ken jij onze nieuwe collega? Lees dan snel verder.

Wie zijn wij?

Eerst maar eens voorstellen. Wij zijn Storteboom Barneveld B.V.. Die naam zal je wellicht niet zoveel zeggen maar wij werken voor diverse A-merk klanten in zowel binnen als buitenland. Grote kans dus dat ook jij een van onze kipproducten wel eens hebt gegeten! Wij houden van hard werken, onze cultuur is no-nonsense en kwaliteit en accuratesse zijn voor ons vanzelfsprekend.

Wat ga je doen?

Als medewerker technische dienst ben jij degene die zo snel mogelijk mechanische en elektrotechnische storingen op weet te lossen en (nood)reparaties uitvoert. Daarnaast zorg je met je collega’s voor het (preventief) onderhoud aan onze machines.

Functie-eisen

Heb jij een opleiding en/of werkervaring als elektromonteur, houd jij je hoofd koel, weet je prioriteiten te stellen, ben je flexibel (we werken in 2-ploegen) en kun je snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden? We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Wat bieden we

Naast 3 leuke TD collega’s die uitkijken naar je komst bieden we je een uitdagende, fulltime baan binnen een professionele organisatie, een marktconform salaris (cao Pluimveeverwerkende Industrie).

Herken jij je in onze kernwaarden: gedrevenheid, discipline, samenwerken, integriteit, resultaat en klantgerichtheid dan hebben wij jouw nieuwe baan!

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Arie Stoker bereikbaar op telefoonnummer 06-53936616.

Meer informatie over onze organisatie vindt je op www.2sistersstorteboom.nl

Sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden, dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV onder vermelding van medewerker technische dienst. Deze kun je mailen naar ado@2sistersstorteboom.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren »