• Perzik Spiesjes
    Producten die onze bedrijven verlaten zijn zonder uitzondering kwaliteitsproducten

Medewerker technische dienst Zeewolde (FT)

Verloopt op 31-05-2020

Aantal uren: 40

Functieomschrijving

Voor onze vestiging in Zeewolde zijn wij op zoek naar versterking voor onze technische dienst. Ben jij een professional op het gebied van techniek en heb je werkervaring opgedaan in een productieomgeving? Lees dan snel verder!

Je bent samen met je collega’s technische dienst verantwoordelijk voor de onderhoud-, storings-, reparatie- en uitbreidingswerkzaamheden aan de machines en overige installaties. De werkzaamheden zijn zowel op elektrotechnisch als mechanisch gebied. Het is een veelzijdige functie waarbij een grote mate van zelfstandigheid binnen het team belangrijk is.

Functie-eisen

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, het beoordelen van de staat van onderhoud van apparatuur/installaties en verrichten van metingen, het lokaliseren van storingen en de oorzaken daarvan, het direct repareren van storingen of vaststellen dat er andere specialistische ingrepen nodig zijn, het zoeken en oplossen van storingen in elektrotechnische installaties en vervangen van onderdelen en instellen of programmeren van bijvoorbeeld frequentie regelaars en het begeleiden van externe monteurs bij omvangrijke reparaties.

  • Technische MBO opleiding in de richting van elektrotechniek of werktuigbouwkunde;
  • Zowel mechanisch als elektrotechnisch goed onderlegd;
  • Kennis van besturingstechniek. Elke machine wordt elektronisch aangestuurd dus een goede kennis hiervan is van belang bij het verhelpen van storingen en vernieuwingen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Kernwoorden: verantwoordelijkheid, taakvolwassen, zelfstandig, flexibiliteit, bereid dat stapje extra te maken, resultaatgericht, oplossingsgericht, affiniteit met food

Verder ben je flexibel, stressbestendig, communicatief vaardig en bereid om in verschoven dagdiensten en op zaterdag te werken. De werktijden worden in onderling overleg afgestemd en liggen tussen 06:00 en 00:00.

Wat bieden we

Een veelzijdige functie binnen een enthousiast team van 4 collega’s technische dienst en een teamleider. Een goed salaris passend bij de functie, veel ruimte voor eigen inbreng en een vooruitzicht op een vast dienstverband.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je je wenden tot Marco van den Brink te bereiken op telefoonnummer 06 - 12 96 2334.

Sollicitatie

Denk jij de geschikte kandidaat te zijn, dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV onder vermelding van Medewerker Technische Dienst. Deze kun je mailen aan: cle@2sistersstorteboom.com of reageren via onderstaande knop.

Solliciteren »