• Perzik Spiesjes
    Producten die onze bedrijven verlaten zijn zonder uitzondering kwaliteitsproducten

Medewerker Logistiek Ontvangst AGRI

Verloopt op 31-12-2021

Aantal uren: fulltime

Functieomschrijving

Op onze slachterij in KORNHORN verricht de Medewerker Logistiek Ontvangst alle werkzaamheden om alle aktiviteiten rond het hanteren en lossen van de levend aangevoerde kuikens in goede banen te leiden. U lost de containers met levende kuikens vanuit de vrachtauto's op het aanvoersysteem van de slachterij. U controleert en vult gegevens in ten aanzien van de temperatuur en luchtvochtigheid, U bent alert op het juiste gebruik van de -juiste- kleden/netten op de vrachtauto's en de klimaatbeheersing in de ontvangstruimte.

U draagt zorg voor de juiste reiniging en desinfectie van de vrachtwagens en containers, zorgt voor tijdige aflossing van chauffeurs op de slachterij en onderhoudt contact met hen inzake de aankomsttijden op de slachterij. U controleert en houdt toezicht op het gebruik van de persoonlijke beschermingsmiddelen en de bedrijfskleding van de chauffeurs.

Functie-eisen

U bent praktisch opgeleid en in het bezit van rijbewijs C én E (of bent bereid dit te behalen) U bent flexibel en communicatief vaardig, behulpzaam en gewend uw handen uit de mouwen te steken. Bij voorkeur in het bezit van een heftruckcertificaat en affiniteit met dierwelzijn en -gezondheid. U spreekt, verstaat en schrijft goed Nederlands, spreekvaardigheid in het Duits stellen we op prijs.

Wat bieden we

We bieden u een afwisselende baan bij een gezonde onderneming. Er wordt afwisselend gewerkt in ochtend- en middagdiensten. Dit regelt u met uw collega. In eerste instantie een dienstverband voor de duur van 1 jaar, daarna vaste aanstelling. Storteboom heeft een eigen opleidingsprogramma met face to face trainingen en diverse E-learnings op het gebied van Veiligheid, Haccp, Milieu, Productveiligheid en Fooddefense. 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Bart Willemsen, Manager Transport & Logistiek, te bereiken onder nummer 06-13073062

Sollicitatie

Uw CV en motivatie zien we graag tegemoet op annemarie.docter@2sistersstorteboom.com

Solliciteren »