• Perzik Spiesjes
    Producten die onze bedrijven verlaten zijn zonder uitzondering kwaliteitsproducten

Medewerker Expeditie - PUTTEN

Verloopt op 31-08-2022

Aantal uren: ft

Functieomschrijving

In deze allround functie bent u mede verantwoordelijk voor het ontvangen van grondstoffen, het verzendklaar maken en het verladen van orders volgens streng geldende specificaties. Binnen de expeditie vindt ook de planning van de verladingen plaats en wordt de voorraad gereed product beheerd. Verwerken van inkomende goederenstroom, lossen van vrachtwagens, controleren van zendingen a.d.h.v. pakbonnen/vrachtbrief, signaleren van afwijkingen. Beheer en controle emballagestroom. Incidenteel kunnen uw werkzaamheden bestaan uit het sorteren van productstromen, orderpicken en het wegen en controleren van gereedstaande pallets met producten.

Functie-eisen

Wij willen ons team versterken met een gemotiveerde, flexibele aanpakker. Jij beschikt over mbo werk- en denkniveau en je hebt ervaring in een soortgelijke functie. Je bent digitaal goed thuis in systemen en je functioneert prima in teamverband, je kunt nauwkeurig en accuraat werken. Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste en enige kennis van de duitse e/o engelse taal is wel nodig om deze functie goed te kunnen uitoefenen..

Een beetje kou deert jou niet en je houdt je goed staande in een hectische omgeving.

Wat bieden we

We bieden jou een vaste baan met mogelijkheden in een goed gezond pluimvee bedrijf. We zijn trots op ons mooie product en nemen jou daarin graag mee. Verloning coform CAO Pluimvee afhankelijk van ervaring en leeftijd in loongroep 3 of 4.

Meer informatie

Meer informatie omtrent de functieen mogelijkheden bij Ernest Fernandez  (088-753 0 910) of Kamil Car (088-753 0 975)

Sollicitatie

Jouw CV en motivatie ontvangen we graag per mail op annemarie.docter@2sistersstorteboom.com

Solliciteren »