• Perzik Spiesjes
    Producten die onze bedrijven verlaten zijn zonder uitzondering kwaliteitsproducten

Medewerker Customer Service - PUTTEN

Verloopt op 01-08-2021

Aantal uren: 36-40

Functieomschrijving

In deze functie vragen we je zorg te dragen voor de orderaanname en invoer van onze verschillende nationale en internationale afnemers. Je zorgt daarbij voor een correcte afwikkeling van de verkooporders door middel van verstrekken van informatie aan de slachterijen en het plannen van de optimale verdeling van de beschikbare grondstof. Het internationale karakter van de functie vereist een flexibele opstelling met betrekking tot werkzaamheden en werktijden.

Trefwoorden zijn dan ook accuratesse, betrokkenheid en kwaliteit.

Functie-eisen

Je hebt MBO+ werk- en denkniveau, evenals commerciële ervaring bij voorkeur in de binnendienst. Uitstekende kennis van Microsoft Office, goede beheersing van de Engelse én Duitse taal. U heeft ervaring met plannen en met logistieke processen. U heeft zeer goede contactuele en communicatieve vaardigheden, teamgeest en verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden we

Een uitdagende functie, een sterk team van hardwerkende collega’s, een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband en een goed passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Verloning afhankelijk van leeftijd en ervaring, in basis CAO Pluimvee, loongroep 6.

Meer informatie

Meer informatie omtrent de functie en eventuele vragen bij Maikel Simon, Teamleider of  Herman Waanders, Sales Director Primary, beide zijn bereikbaar onder nummerop telefoonnummer 088 753 0 753.  

Sollicitatie

Jouw motivatie en CV zien we graag via e-mail tegemoet en kun je sturen aan: Rubi.vanvianen@2sistersstorteboom.com

Solliciteren »