• Perzik Spiesjes
    Producten die onze bedrijven verlaten zijn zonder uitzondering kwaliteitsproducten

Kwaliteitscoördinator Nijkerk (ft)

Verloopt op 12-04-2021

Aantal uren: 40

Functieomschrijving

Heb jij ervaring op een kwaliteitsafdeling van een productiebedrijf en ben jij toe aan een volgende stap in je carriere, dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen

De huidige kwaliteitscoördinator is binnen onze organisatie doorgestroomd naar een andere functie. Jij gaat hem vervangen en moet er voor zorgen dat ons kwaliteitssysteem up-to-date blijft. Je zorgt er dus voor dat de procedures en productspecifiaties exact aansluiten op de eisen die internationaal gerenormeerde klanten van ons vragen. Je bereidt externe audits voor en je begeleidt deze van het begin tot het einde. Dit doe je samen met jouw team van QA medewerkers en QC medewerkers. Je verdeelt de taken en je stuurt jouw team op een enthousiaste en gedreven wijze aan. 

In deze functie ben je de spil tussen productie en verkoop. Je hebt dus veel met interne én met externe klanten te maken. Dit vraagt van jou dat je makkelijk contact legt en dat je snel en professioneel kan schakelen tussen interne en externe klanten. 

Uiteraard hoef je het niet allemaal alleen te doen en werk je nauw samen met vestigingsmanagers, salesmanagers en coordinatoren van andere vestigingen binnen 2 Sisters Storteboom.

Met elkaar staan wij garant voor mooie en innovatieve producten.

Functie-eisen

Om deze functie goed in te vullen, vragen wij MBO+/HBO werk en denkniveau. In ieder geval beschik je over een MBO diploma niveau 4 of vergelijkbaar. Je hebt aantoonbare ervaring op een kwaliteitsafdeling, bij voorkeur binnen de food. Je hebt kennis en ervaring met diverse kwaliteitsprogramma's, zoals BRC en IFS. Je kan je verder goed in het Nederlands en Engels uitdrukken, zowel in woord als in geschrift. 

Wij zijn op zoek naar een betrokken persoon, die oog heeft voor detail. Je kijkt vooruit en je hebt de ambitie om als persoon maar ook als team te groeien.

 

 

Wat bieden we

Wij bieden jou een uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid. Je krijgt alle ruimte om te groeien en met eigen initatieven te komen. Binnen de groep collega's zit veel kennis en ervaring die jou graag verder helpen in deze uitdagende functie. Je komt te werken in een team wat gewend is om hard te werken en klaar te staan voor de klant, maar ook zeker om klaar te staan voor elkaar. 

Natuurlijk kan je ook rekenen op een goed salaris met een pakket aan aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kan je contact opnemen met Ferdi Lemmen, telefoonnummer 088-753 0 753. 

Sollicitatie

Zie jij jezelf in deze functie werken of daar snel in te groeien, stuur dan jouw CV én motivatie naar Diane van den Top, dvt@2sistersstorteboom.com. 

Solliciteren »