• Perzik Spiesjes
    Producten die onze bedrijven verlaten zijn zonder uitzondering kwaliteitsproducten

Etiketteerster / Medewerker Uitprijs Zeewolde

Verloopt op 31-12-2018

Aantal uren: Fulltime

Functieomschrijving

Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een medewerker voor onze uitprijs afdeling. Wij zoeken kandidaten die het leuk vinden om in een productieomgeving te werken.

Binnen de afdeling "uitprijs" wordt het gereed product geëtiketteerd en op klantniveau klaargezet. Het etiketteerproces op de afdeling "uitprijs" vindt aan de lijn plaats.

Het etiketteren en in kratten en/of dozen leggen van de consumentverpakking wordt zodanig uitgevoerd dat we voldoen aan de gestelde kwalitatieve en kwantitatieve eisen.

De werktijden worden in onderling overleg afgestemd en liggen tussen 09:30 en 19:00 uur, in wisselende vooraf vastgestelde werkroosters. Op zaterdagen wordt er ook gewerkt.

Als medewerker uitprijs ben je o.a. bezig met het juist uitprijzen van het eindproduct volgens klantspecificaties, het werken volgens de voorgeschreven werkstandaard, het controleren van de actiegegevens bij het uitprijzen van de klantorders, het controleren op manco loos uitleveren, het registreren van aantallen op de daarvoor bestemde lijsten en het naleven van de HACCP-, bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften.

Functie-eisen

  • MBO werk- en denkniveau;
  • goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • zich verstaanbaar kunnen maken in het Engels;
  • kan werken in een gekoelde omgeving (2 graden Celsius);
  • ervaring met dagverse artikelen is een pré.

Kernwoorden: verantwoordelijkheid, taakvolwassen, zelfstandig, flexibiliteit, nauwkeurig, snel en affiniteit met food

Wat bieden we

Een veelzijdige functie binnen een enthousiast team in een werkomgeving waarin ruimte is voor eigen inbreng. Een salaris conform de geldende CAO, passend bij de functie.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je je wenden tot Chantal Lever te bereiken op telefoonnummer 036-54 74 777.

Sollicitatie

Denk jij de geschikte kandidaat te zijn, dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV onder vermelding van medewerker uitprijs Deze kun je mailen aan: cle@2sistersstorteboom.com. Je kunt ook reageren door op onderstaande button te klikken.

Solliciteren »