• Perzik Spiesjes
    Producten die onze bedrijven verlaten zijn zonder uitzondering kwaliteitsproducten

Business Consultant ERP

Verloopt op 10-09-2021

Aantal uren: 36-40

Functieomschrijving

De functie van Business Consultant ERP komt voor binnen de groep. De business consultant ERP is samen met onder andere de Super Key User ERP werkzaam voor het project gericht op het inrichten, testen, uitrollen en onderhouden van het ERP systeem. Je bent in deze functie de linking pin bij de introductie van het ERP systeem in ons bedrijf. In deze rol breng je operations, sales en ict bij elkaar. Je helpt gebruikers bij het leren werken met het ERP systeem en je bent de schakel naar het technische team. 

Functie-eisen

We vragen iemand met passie om bedrijven beter en slimmer te laten werken, die daar in de volle breedt mee bezig wil zijn, een HBO denk- en werkniveau heeft met een aantal jaren ervaring en kennis van een ERP pakket. Goede contactuele eigenschappen zijn belangrijk, net als affiniteit met ICT. Analytisch vermogen, accuuraat en flexibel horen daar bij. 

Wat bieden we

We bieden een dynamische functie in een internatiaal bedrijf in de pluimveesector, een bijbehorend arbeidsvoorwaarden pakket en vooral een heel team van enthousiaste collega's.

 

Meer informatie

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Martine Onderdijk, telefoonnummer 06-30989858

Sollicitatie

Wil je solliciteren? Stuur dan je brief met een CV naar: vacature@2sistersstorteboom.com. 

Solliciteren »