• Perzik Spiesjes
    Producten die onze bedrijven verlaten zijn zonder uitzondering kwaliteitsproducten

Administratief medewerker Kwaliteit Zeewolde (30 uur)

Verloopt op 31-01-2021

Aantal uren: 30 (tijdelijke baan - vervanging zwangerschapsverlof)

Functieomschrijving

Voor onze vestiging Zeewolde zijn we op zoek naar een administratieve duizendpoot voor de afdeling Kwaliteit, ter vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof (begin feb ’21 t/m eind juli ’21) gaat.

Functie-eisen

De werkzaamheden zullen bestaan uit het verwerken van gegevens en het vullen van diverse overzichten en rapportages in Excel. Daarnaast ondersteun je kwaliteitsafdeling waar nodig.

Ben jij accuraat, zelfstandig, stressbestendig, integer, ervaren met Excel (office pakket), beschikbaar voor circa 30 uur in de week verdeeld over 4 werkdagen (maandag en vrijdag zijn je vaste werkdagen, de andere 2 dagen zijn in overleg) en ben je op zoek naar een tijdelijke baan in een dynamisch bedrijf dan ben jij wellicht de persoon naar wie wij op zoek zijn.

Neem voor meer informatie contact op met Kerstin van der Elst, zij is te bereiken op 06 - 82 79 79 93. Of solliciteer direct door jouw motivatie en CV onder vermelding van Administratief medewerker Kwaliteit te sturen aan: cle@2sistersstorteboom.com

Wat bieden we

Wij bieden een leuke tijdelijke baan in een uitdagende werkomgeving van dagverse producten. 

Solliciteren »