• Perzik Spiesjes
    Producten die onze bedrijven verlaten zijn zonder uitzondering kwaliteitsproducten

Administratieve functie op commerciële afdeling bij wereldspeler in de food sector (NIJKERK)

Verloopt op 28-08-2020

Aantal uren: 32-40

Functieomschrijving

Ben je verantwoordelijk ingesteld en denk je graag mee hoe het beter kan? Lees dan snel verder als je nauwkeurig wil werken binnen een collegiaal team met betrokken collega's?

 

Wat ga je doen

In deze administratieve functie ben je belast met het verzorgen van de facturatie. Elke dag controleer je prijzen en prijsafspraken en past deze op tijd aan. Je bent mede verantwoordelijk voor het onderhouden van het systeem van verkoopprijzen. Je houdt je verder nog bezig met het bewaken van het debiteurensaldo van onze internationale klanten en hebt ook regelmatig contact met hen. Ook heb je dagelijks veel contact met salesmanagers en stelt hun op de hoogte over de status van de facturen en je ondersteunt hen in administratieve werkzaamheden. 

Kortom een verantwoordelijke en afwisselende functie waar je ruimte krijgt om de functie naar eigen inzicht verder vorm te geven. 

Functie-eisen

Om deze functie goed in te vullen, beschik je over MBO werk- en denkniveau en heb je ervaring in een administratieve functie. Je kan secuur werken en je legt makkelijk contact. Voor de functie is het belangrijk dat je cijfermatig inzicht hebt en je overweg kan met met computerprogramma’s als Excel (en bij voorkeur) Exact. 

Wat bieden we

Wij bieden jou een uitdagende functie binnen een leuk team van gedreven collega’s. Je krijgt een contract met uitzicht op een vast dienstverband en een passend salaris (afhankelijk van ervaring tussen de €2.200 en €2.700 per maand op fulltime basis). Wij hebben een goed pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij verwachten een fleibele instelling en stellen daar ook flexibiliteit in werkzaamheden én werktijden tegenover!

Meer informatie

Meer informatie over de functie kan je inwinnen bij Gert van Guilik, Sales Director, op telefoonnummer 088-753 0 753 of per e-mail ggu@2sistersstorteboom.com.

Sollicitatie

Heb jij na het lezen al een goede eerste indruk en wil jij graag meer over ons en de functie te weten komen, dan komen wij graag met jou in contact! Stuur naast je cv een korte motivatie mee en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Solliciteren »