• Perzik Spiesjes
    Producten die onze bedrijven verlaten zijn zonder uitzondering kwaliteitsproducten

Aanvoer Chauffeur / standplaats PUTTEN

Verloopt op 31-03-2019

Aantal uren: fulltime - parttime

Functieomschrijving

2 Sisters Storteboom verzorgt als organisatie zelf de aanvoer van vleeskuikens naar de slachterijen in Kornhorn en Putten. Een tijdige aanlevering naar onze slachterijen is belangrijk om stilstand daar te voorkomen. De aanvoer chauffeur vervoert het levend pluimvee naar onze slachterijen met trekker en oplegger.

Functie-eisen

Onze aanvoer chauffeurs zijn de ambassadeurs van onze onderneming bij de vleeskuikenhouders, bij de vangploegen, onderweg en op de slachterijen. Wij vragen verantwoordelijkheid voor het materiaal, naar de overige weggebruikers en naar de vleeskuikenhouders. Uiteraard bent u in het bezit van de benodigde rijbewijzen (rijbewijs CE en chauffeurspas), uw code 95 is nagenoeg up-to-date. U heeft affiniteit met de agrarische sector, een geldig pluimveecertificaat is een pré, indien u deze niet heeft, wordt u in de gelegenheid gesteld deze te behalen. U woont op maximaal 40 km van onze slachterij in Putten af.

Wat bieden we

Een arbeidsovereenkomst voor het gewenst aantal uren bij een gezonde onderneming. U werkt aan de hand van een vervoersplanning welke een grote mate van onregelmatigheid heeft. Voelt u zich thuis achter het stuur, bent u voldoende veelzijdig opgeleid en voldoende ervaren, flexibel en kunt u uitstekend zelfstandig werken? Reageer dan snel!

ZZP’ers worden ook uitgenodigd te reageren!

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kunt u zich wenden tot Bart Willemsen te bereiken op telefoonnummer 0341-369372.

Sollicitatie

Uw schriftelijke reactie kunt u tot uiterlijk 31 augustus richten aan:

Storteboom AGRI BV, Rubi van Vianen, Postbus 42  AA  PUTTEN

 

Uw reactie via e-mail kunt u zenden aan: rubi.vanvianen@2sistersstorteboom.com

Solliciteren »