• Expeditie Putten
  Resultaatgericht, gedreven, gemotiveerd.

Werken bij 2 Sisters Storteboom?

Resultaatgericht, gedreven, gemotiveerd …

Herkent u zich in onze kernwaarden, in het “DNA” van 2 Sisters Storteboom? Dan is de kans op een ‘klik’ met ons bedrijf groot. Innovatief, integer, handen uit de mouwen-mentaliteit, een klantgerichte instelling en de wil om de klant tevreden te stellen; dat zijn de eigenschappen die wij op elk niveau in ons bedrijf willen zien.

Onderstaand de vacatures op onze verschillende locaties. Maar stuur gerust een open sollicitatie als er geen passende job bij staat. We houden wel van doorzetters en voor goede medewerkers is er op allerlei niveaus altijd plaats!

open sollicitatie

 

 • Tot 01-11-2017

  ICT manager (FT)

  Dit betreft een brede en verantwoordelijke functie waarbij je alle ICT resources en leveranciers managet. Hierbij kun je denken aan WAN/LAN, vaste en mobiele telefonie, servers en datacenter, bedrijfsapplicaties, werkplekken, etc.

  Je bent aanspreekpunt van de ICT afdeling en bent verantwoordelijk voor het begrijpen van business wensen en het vertalen hiervan naar concrete ICT oplossingen. Je onderhoudt daarvoor dan ook intensief contact met interne en externe belanghebbenden.

  Je geeft leiding aan het complete ICT team (7FTE), bestaande uit specialisten op het gebied van applicaties, Business Intelligence, werkplekbeheer/systeembeheer en projectleiding. Je bent vanuit je rol verantwoordelijk voor het verder verstevigen van de afdeling. Je bouwt verder aan de ICT wereld van 2 Sisters Storteboom en bereidt deze voor op onze toekomst vol ambities.

  Kortom: Als ICT manager ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve en kwantitatieve dienstverlening van de ICT afdeling.

  Als ICT manager maak je deel uit van het MT van 2 Sisters Storteboom. Je standplaats is Putten, maar je zult regelmatig andere (ook internationale) vestigingen bezoeken.

 • Tot 31-10-2017

  Assistent Teamleider Technische Dienst Zeewolde

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij versterking voor onze technische dienst in de functie van een Assistent Teamleider Technische Dienst.

  Als Assistent Teamleider Technische Dienst ben je mede verantwoordelijk voor de onderhouds-, storing/reparatie- en uitbreidingswerkzaamheden aan onze machines en overige (gebouw gebonden) installaties op mechanisch- en elektrotechnisch gebied. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers Technische Dienst. Je signaleert en geeft informatie door en neemt in overleg met de teamleider maatregelen om afwijkingen in het proces (voortgang, kwaliteit) te corrigeren. Daarnaast ga je het onderhoudsprogramma Ultimo (laten) inrichten en beheren.

 • Tot 31-10-2017

  Lijncoördinator / Proces operator

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij meerdere Lijn coördinatoren / Proces Operators.

  Binnen alle productie gerelateerde afdelingen verricht de lijn coördinator naast zijn of haar productie werk dat op de betreffende afdeling voorkomt coördinerende werkzaamheden van dat onderdeel van het productieproces waar de lijncoördinator / procesoperator werkzaam is. 

  De lijn coördinator vervaardigd zelf halffabricaten of eindproducten alsmede het coördineren van de lijn en het productieproces van de betreffende werkplek. De lijn coördinator is het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers en de productieleiding voor de betreffende lijn of het betreffende onderdeel van het productieproces. Daarnaast lost de lijncoördinator dagelijkse, operationele zaken op, signaleert en geeft informatie door.

  De werktijden worden in onderling overleg afgestemd en liggen tussen 06:00 en 23:30. Op zaterdagen wordt er ook gewerkt.

 • Tot 19-07-2017

  Medewerker regelgeving en corporate affairs

  Vind je het leuk om met meerdere aspecten binnen de wet- en regelgeving werkzaam te zijn? Ben jij hierin een duizendpoot? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Als medewerker regelgeving en corporate affairs bewaak en onderhoud je dossiers van NVWA en contracten en dossiers op het gebied van wetgeving (arbeid, veterinair, kwaliteit). Je ondersteunt vestigingen inhoudelijk bij ethical audits en zorgt dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving

 • Tot 31-10-2017

  Medewerker productie voor de Interne Logistiek Zeewolde

  De functie van Medewerker productie voor de interne logistiek komt voor in de inkomende cel van de vestiging Zeewolde. In de inkomende cel liggen alle productie gerelateerde goederen opgeslagen zoals de grondstoffen en hulpstoffen. Vanuit deze cel wordt ook de toevoer naar de productie geleverd.

  Voor het verplaatsen/opslaan van goederen heeft de medewerker de beschikking over handpalletwagens en een heftruck. De werkzaamheden zijn gericht op het verwerken van de inkomende goederenstroom en het klaarzetten van de benodigde grondstoffen voor het uitvoeren van de productie opdrachten.

  De werktijden worden in onderling overleg afgestemd en liggen tussen 06:00 en 23:30.
  Op zaterdagen wordt er ook gewerkt.

 • Tot 23-06-2017

  Business controller junior (FT)

  Wil jij een ervaren Business Controller worden? In deze functie zoeken we een talent die een unieke kans krijgt om de diverse kanten van onze business en onze organisatie te leren kennen. We bieden de kans om jezelf te ontwikkelen tot een gedegen Business Controller. Dit gebeurt door een combinatie van het opdoen van praktijkervaring binnen de diverse divisies en intensieve begeleiding door het team binnen ons bedrijf. Hierdoor krijg je volop de mogelijkheid om jezelf en de organisatie te ontwikkelen. Je vervaardigt daarbij uiteenlopende rapportages en KPI analyses, voorzien van de nodige toelichtingen. Belangrijk is dat je de financiële zaken kunt gaan vertalen naar de praktijk waarmee je het bewustzijnsproces in de organisatie versterkt.

  Als junior business controller ben je onderdeel van het team Business Control binnen 2 Sisters Storteboom (4FTE).

 • Tot 30-06-2017

  Kwaliteitscoördinator Kornhorn

  Als Kwaliteitscoördinator  bent u verantwoordelijk voor de opzet en borging van het kwaliteitszorgsysteem en de kwaliteitscontrole op de vestiging en hebt u daarnaast een aantal specifieke taken voor de hele groep. U geeft leiding aan een medewerker QA, medewerkers QC, productiecontroleurs, IKB-ers en PWO-ers.

 • Tot 30-09-2017

  Orderpicker / Medewerker Expeditie Zeewolde

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij versterking voor onze expeditie afdeling. Wij zijn op naar jonge gemotiveerde Orderpickers / Medewerkers Expeditie die het leuk vinden om in een dynamische productie omgeving te werken.


  De functie van Orderpicker komt voor op de afdeling ordervoorbereiding. Nadat de producten zijn verpakt worden in de buffer de producten per order klaargezet voor etikettering en verdere verzending.

  Voor het verplaatsen/opslaan van goederen heeft de medewerker de beschikking over handpalletwagens en een heftruck. De Orderpicker stelt de orders samen, zodanig dat orders volgens planning en picklijsten klaar staan voor verdere verwerking en verzending. Afhankelijk van de werkplek op afdeling kan ook de verdere verwerking (laden van vrachtwagens) plaatsvinden. De werkzaamheden zijn gericht op het verwerken van de uitgaande goederenstroom.

  De werktijden worden in onderling overleg afgestemd en liggen tussen 09:00 en 22:00. Op zaterdagen wordt er ook gewerkt.

 • Tot 30-09-2017

  medewerker Technische Dienst

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij versterking voor onze Technische dienst.

  Als medewerker Technische Dienst ben je mede verantwoordelijk voor de onderhouds-, storings reparatie- en uitbreidingswerkzaamheden aan onze machines en overige (gebouw gebonden) installaties op mechanisch- en elektrotechnisch gebied. Het is een veelzijdige functie waarbij een grote mate van zelfstandigheid binnen een team belangrijk is. De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

       - uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden o.b.v. instructies
       - beoordelen van de staat van onderhoud van apparatuur/installaties en verrichten van metingen
       -
  lokaliseren van storingen en de oorzaken daarvan
       - direct repareren van storingen of vaststellen dat of er andere specialistische ingrepen nodig zijn
       - zoeken en oplossen van storingen in elektrotechnische installaties en vervangen van onderdelen en
         instellen of  programmeren van bijvoorbeeld frequentie regelaars
       - 
  duidelijke communicatie met teamleiders indien nodig
       - bijhouden van documentatie

 • Tot 01-07-2017

  medewerker Expeditie

  Voor onze vestiging in Nijkerk zoeken wij een medewerker expeditie.

  Op de afdeling expeditie (uitgaand) ben je mede verantwoordelijk voor de verwerking van de uitgaande goederen. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het transporteren van de pallets met filet, het wegen van pallets, het verzend klaarmaken en controleren van de uitgaande goederen en het laden van de vrachtwagens. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een elektrische pallet truck. Wij werken met een ERP systeem waarin de produkten worden geregistreerd dus enige computerkennis is vereist.

 • Tot 01-07-2017

  medewerker Technische Dienst

  Wij zijn op zoek naar een medewerker Technische Dienst voor onze vestigingen in Nijkerk.

  Het betreft een zeer uitdagende en afwisselende baan in een dynamische productie-omgeving.
  U bent samen met uw team mede verantwoordelijk voor het optimaal laten functioneren van alle
  machines en installaties van het machinepark in onze fileerderij op zowel mechanisch- als
  elektrotechnisch gebied. In deze veelzijdige functie krijgt u de mogelijkheid om uw
  werkzaamheden zelfstandig uit te voeren binnen teamverband. De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  - uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan ons uitgebreide en moderne machinepark;
  - lokaliseren van storingen en de oorzaken daarvan;
  - direct repareren van storingen of vaststellen dat er andere specialistische ingrepen nodig zijn;
  - duidelijke communicatie met teamleiders indien nodig;
  - begeleiden van monteurs van derden bij omvangrijke reparaties;

 • Tot 30-09-2017

  medewerker Technische Dienst, Elektromonteur

  Voor onze vestiging in Kornhorn zoeken we een elektromonteur.

  Het werk van elektro monteur omvat alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan productie- en verpakkingslijnen en installaties op elektrotechnisch gebied.

 • Tot 29-04-2017

  Zondag hulp Logistiek / Orderpickers (oproepkracht)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij meerdere zondag krachten / orderpickers voor onze expeditie afdeling.

  Wij zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s voor de zondag. Ben jij scholier en vind je het leuk om op de zondag ons logistieke team als zondaghulp / orderpicker te komen versterken reageer dan direct.

 • Tot 30-09-2017

  Order picker expeditie

  Voor onze vestiging in Putten zijn wij op zoek naar een order picker expeditie.

  Op de afdeling Expeditie/Ordervoorbereiding worden de kipdelen in kratten intern aangevoerd vanuit de afdeling Inpak. Het afwegen van de producten is onderdeel van de functie. De kratten worden handmatig gesorteerd op gewicht en op product en klaargezet voor verzending naar afnemers. Hierbij is het van belang dat de juiste producten met het juiste gewicht worden gesorteerd en verzendklaar worden gemaakt. Er wordt gewerkt in een koude omgeving.

 • Tot 30-09-2017

  Medewerker Technische Dienst

  Voor onze vestiging in Putten zijn wij op zoek naar een medewerker technische dienst.

  De Technische Dienst van Storteboom Fresh verzorgt alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan productie- en verpakkingsmachines/lijnen en overige gebouw gebonden installaties op mechanisch en elektrotechnisch gebied.

 • Tot 30-09-2017

  Assistent teamleider / Operator (ontvangst)

  Voor onze vestiging in Putten zoeken we een assistent teamleider / operator ontvangst.

  Op de afdeling Ontvangst worden de kuikens levend aangevoerd en volgens strikte procedures verdoofd, aangehangen en geslacht.
  Samen met de teamleider ben je belast met het reilen en zeilen van de afdeling. Je deelt werkzaamheden in, bent 1e aanspreekpunt voor de medewerkers. Je signaleert en geeft informatie door en neemt in overleg met de teamleider maatregelen om afwijkingen in het proces (voortgang, kwaliteit) te corrigeren.