• Expeditie Putten
  Resultaatgericht, gedreven, gemotiveerd.

Werken bij 2 Sisters Storteboom?

Resultaatgericht, gedreven, gemotiveerd …

Herkent u zich in onze kernwaarden, in het “DNA” van 2 Sisters Storteboom? Dan is de kans op een ‘klik’ met ons bedrijf groot. Innovatief, integer, handen uit de mouwen-mentaliteit, een klantgerichte instelling en de wil om de klant tevreden te stellen; dat zijn de eigenschappen die wij op elk niveau in ons bedrijf willen zien.

Onderstaand de vacatures op onze verschillende locaties. Maar stuur gerust een open sollicitatie als er geen passende job bij staat. We houden wel van doorzetters en voor goede medewerkers is er op allerlei niveaus altijd plaats!

open sollicitatie

 

 • Tot 31-12-2019

  Medewerker Sales Support (facturatie)

  In deze administratieve functie ben je belast met het verzorgen van de facturatie, het bewaken van het debiteurensaldo van klanten in verschillende landen en het mede beheren van het systeem van verkooprijzen. Verder verricht je ondersteunende werkzaamheden voor de internationale Sales Managers. Kortom een verantwoordelijke en afwisselende functie waar flexibiliteit verwacht én geboden wordt met betrekking tot werkzaamheden en werktijden.

 • Tot 31-12-2019

  Allround monteur (Nijkerk)

  Jij hebt twee rechterhanden waarmee je onze fabriek goed weet te onderhouden. Je werkt in een relatief klein en hecht team en daardoor ben je vanaf eerste werkdag meteen belangrijk. Samen met je collega’s ben jij verantwoordelijk voor al het (preventief) onderhoud aan machines en productieapparatuur.

  Je werkdag is elke dag anders! Het ene moment ben je bezig met het correctief of preventief vervangen van onderdelen, het andere moment moet je een storing oplossen op mechanisch of elektrotechnisch gebied. Daarna controleer je machines of ga je een bepaalde module modificeren. Er is altijd wat te doen en jij hebt elke keer weer de mogelijkheid om de uitdaging aan te gaan.

 • Tot 31-12-2019

  Teamleider productie Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij versterking van een Teamleider voor onze productieafdelingen.

  De Teamleider is verantwoordelijk voor de ploeg-, dag-, of weekplanning en de vervolgacties daarop. Hij is verantwoordelijk voor het realiseren van de geplande productie, het optimaal laten functioneren van het productieproces zodat de doelstellingen op het gebied van kwaliteit, kwantiteit, kosten en leveringsbetrouwbaarheid gehaald worden. Hij geeft leiding aan een vaste groep medewerkers aangevuld met inleenkrachten.

   

 • Tot 31-10-2019

  Medewerker gemalen productie /slager /worstmaker Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij versterking voor onze afdeling gemalen / specialiteiten productie.

  Bij de maal productie worden bijzondere, exclusieve, kipproducten gemaakt. Je moet hierbij denken aan kip hamburgers, kip rollades, kip saucijzen en nog vele anderen varianten. Deze producten worden allemaal dagvers gemaakt. Als medewerker maalproductie met vleeskennis stel je een goed kipproduct samen volgens de gestelde kwaliteitseisen en productspecificaties.

 • Tot 31-10-2019

  Medewerker technische dienst Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zijn wij op zoek naar versterking voor onze technische dienst. Ben jij een professional op het gebied van techniek en heb je werkervaring opgedaan in een productieomgeving? Lees dan snel verder!

  Je bent samen met je collega’s technische dienst verantwoordelijk voor de onderhoud-, storings-, reparatie- en uitbreidingswerkzaamheden aan de machines en overige installaties. De werkzaamheden zijn zowel op elektrotechnisch als mechanisch gebied. Het is een veelzijdige functie waarbij een grote mate van zelfstandigheid binnen het team belangrijk is.

 • Tot 31-10-2019

  Lijncoördinator / Proces operator Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij meerdere Lijn coördinatoren / Proces Operators.

  Binnen alle productie gerelateerde afdelingen verricht de lijn coördinator naast zijn of haar productie werk dat op de betreffende afdeling voorkomt coördinerende werkzaamheden van dat onderdeel van het productieproces waar de lijncoördinator / procesoperator werkzaam is. De lijn coördinator vervaardigt zelf halffabricaten of eindproducten alsmede het coördineren van de lijn en het productieproces van de betreffende werkplek. De lijn coördinator is het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers en de productieleiding voor de betreffende lijn of het betreffende onderdeel van het productieproces. Daarnaast lost de lijncoördinator dagelijkse, operationele zaken op, signaleert en geeft informatie door.

 • Tot 31-10-2019

  Medewerker Productie - Kruiding Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een fulltime Medewerker Productie voor het aanmaken van de diverse kruiden specificaties. De medewerker kruiding richt zich op het bereiden van gespecialiseerde producten volgens beschreven productspecificaties.

 • Tot 31-10-2019

  Etiketteerster / Medewerker Uitprijs Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een medewerker voor onze uitprijs afdeling. Wij zoeken kandidaten die het leuk vinden om in een productieomgeving te werken.

  Binnen de afdeling "uitprijs" wordt het gereed product geëtiketteerd en op klantniveau klaargezet. Het etiketteerproces op de afdeling "uitprijs" vindt aan de lijn plaats. Als medewerker uitprijs ben je o.a. bezig met het juist uitprijzen van het eindproduct volgens klantspecificaties, het werken volgens de voorgeschreven werkstandaard, het controleren van de actiegegevens bij het uitprijzen van de klantorders, het controleren op manco loos uitleveren, het registreren van aantallen op de daarvoor bestemde lijsten en het naleven van de HACCP-, bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften.

 • Tot 31-12-2019

  Productiecontroleur QC (2-ploegen) m/v fulltime, Barneveld

  Je bent werkzaam in de productie en voert werkzaamheden uit voor de afdeling kwaliteit. Onze kwaliteitsdienst is verantwoordelijk voor het controleren van de kwaliteit van aangeleverde grondstoffen, hulpstoffen, tussen- en eindproducten alsmede de verpakkingsmaterialen. Je voert fysieke metingen en controles uit. Daarnaast eenvoudige (standaard) bepalingen aan productmonsters en ben je gericht op het vaststellen van afwijkingen.

  Je rapporteert aan onze kwaliteitscoördinator.

 • Tot 31-12-2019

  Stagiair technische dienst, Barneveld

  Er ligt een concrete opdracht: het inrichten van het onderhoudsplan in Ultimo! (70% van je tijd) Daarnaast kun je meedraaien met onze technische mensen voor diverse hand en spandiensten (30%).

  Je wordt begeleid door de teamleider technische dienst.

 • Tot 31-12-2019

  Productiemedewerker Kornhorn

  Functie:

  Voor zowel de slachterij als de afdelingen inpak en ordervoorbereiding zoeken wij productiemedewerkers die volgens instructie werkzaamheden aan de lijn verrichten en het product en de verpakkingen beoordelen op kwaliteit en juistheid,

 • Tot 31-12-2019

  Medewerkers Technische Dienst Kornhorn

  Het werk van Medewerker Technische Dienst omvat alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan productie- en verpakkingslijnen en installaties in de productie en aan installaties.

 • Tot 31-12-2019

  Medewerker Expeditie Kornhorn

  Binnen de afdeling Ordervoorbereiding/Expeditie vinden de verladingen plaats van uitgaande producten. Aan de hand van een opdracht bon worden producten klaargezet voor diverse klanten en getransporteerd naar vrieshuis of vrachtwagen.

 • Tot 31-12-2019

  Bedrijfskeurder Kornhorn

  Het werk van de bedrijfskeurder omvat het keuren van geslacht pluimvee op gezondheidsbedreigende verschijnselen en geschiktheid voor verdere verwerking.

  Het verrichten van keuringswerkzaamheden volgens voorschriften van kuikens en kuikenorganen op voedselveiligheid, product- en proceskwaliteit.

  Het controleren van kuikens afkomstig uit de ontvering en eventueel na bewerken.

  Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op basis van IKB voorwaarden.

  Het uitvoeren van projectmatige onderzoeken op producten en processen in overleg met de QA afdeling.

  Het registreren van keurings- en controlegegevens

 • Tot 31-12-2019

  Weekend krachten Technische Dienst Kornhorn

  In de weekenden na de productieweek ga je met je collega’s slijtdelen vervangen en een aantal onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Tevens moet een aantal machines worden gesmeerd en gecontroleerd. Je bent ook in de vakanties beschikbaar om de TD te ondersteunen met diverse projecten en verbeteringen binnen de productie. Verder kun je af en toe mee lopen bij de storingsdienst.