• Expeditie Putten
  Resultaatgericht, gedreven, gemotiveerd.

Werken bij 2 Sisters Storteboom?

Resultaatgericht, gedreven, gemotiveerd …

Herkent u zich in onze kernwaarden, in het “DNA” van 2 Sisters Storteboom? Dan is de kans op een ‘klik’ met ons bedrijf groot. Innovatief, integer, handen uit de mouwen-mentaliteit, een klantgerichte instelling en de wil om de klant tevreden te stellen; dat zijn de eigenschappen die wij op elk niveau in ons bedrijf willen zien.

Onderstaand de vacatures op onze verschillende locaties. Maar stuur gerust een open sollicitatie als er geen passende job bij staat. We houden wel van doorzetters en voor goede medewerkers is er op allerlei niveaus altijd plaats!

open sollicitatie

 

 • Tot 12-12-2017

  Productiemedewerkers Kornhorn

  Voor zowel de slachterij als de afdelingen inpak en ordervoorbereiding zoeken wij productiemedewerkers die volgens instructie werkzaamheden aan de lijn verrichten en het product en de verpakkingen beoordelen op kwaliteit en juistheid.

 • Tot 04-11-2017

  Concern Controller (FT)

  De concern controller geeft advies aan de directie betreffende financiële en bedrijfseconomische vraagstukken voor de totale organisatie en haar divisies. De controller adviseert gevraagd en ongevraagd m.b.t. de ontwikkeling van de winstgevendheid en de budgetbewaking en draagt zorg voor adequate, volledige en tijdige vastlegging en rapportage van (financiële) gegevens. Hij of zij is verantwoordelijk voor het gehele proces van planning en control binnen de organisatie.

 • Tot 02-12-2017

  Productiecontroleur QC / Kwaliteitsmedewerker - Vaste Zaterdagkracht Zeewolde

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een vaste Zaterdagkracht voor onze Kwaliteitsafdeling.

  Wij zijn op zoek naar jonge gemotiveerde medewerkers die het leuk vinden om in een dynamische productie omgeving te werken en samen met de Kwaliteitsafdeling de kwaliteit van de aangeleverde grondstoffen, hulpstoffen, tussen- en eindproducten alsmede de verpakkingsmaterialen te controleren.

 • Tot 30-11-2017

  Zaterdagkrachten Kornhorn

  Als zaterdagkracht word je ingezet voor alle werkzaamheden binnen de productieafdelingen op vrijdagavond, zaterdag en in de vakantieperiodes

 • Tot 31-10-2017

  Zaterdaghulp logistiek Zeewolde

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een zaterdaghulp Logistiek.

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega voor de zaterdag. Ben jij scholier en vind je het leuk om op de zaterdag ons logistieke team als zaterdaghulp te komen versterken reageer dan direct.

 • Tot 31-10-2017

  Assistent Teamleider Technische Dienst Zeewolde

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij versterking voor onze technische dienst in de functie van een Assistent Teamleider Technische Dienst.

  Als Assistent Teamleider Technische Dienst ben je mede verantwoordelijk voor de onderhouds-, storing/reparatie- en uitbreidingswerkzaamheden aan onze machines en overige (gebouw gebonden) installaties op mechanisch- en elektrotechnisch gebied. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers Technische Dienst. Je signaleert en geeft informatie door en neemt in overleg met de teamleider maatregelen om afwijkingen in het proces (voortgang, kwaliteit) te corrigeren. Daarnaast ga je het onderhoudsprogramma Ultimo (laten) inrichten en beheren.

 • Tot 31-10-2017

  Lijncoördinator / Proces operator

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij meerdere Lijn coördinatoren / Proces Operators.

  Binnen alle productie gerelateerde afdelingen verricht de lijn coördinator naast zijn of haar productie werk dat op de betreffende afdeling voorkomt coördinerende werkzaamheden van dat onderdeel van het productieproces waar de lijncoördinator / procesoperator werkzaam is. 

  De lijn coördinator vervaardigd zelf halffabricaten of eindproducten alsmede het coördineren van de lijn en het productieproces van de betreffende werkplek. De lijn coördinator is het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers en de productieleiding voor de betreffende lijn of het betreffende onderdeel van het productieproces. Daarnaast lost de lijncoördinator dagelijkse, operationele zaken op, signaleert en geeft informatie door.

  De werktijden worden in onderling overleg afgestemd en liggen tussen 06:00 en 23:30. Op zaterdagen wordt er ook gewerkt.

 • Tot 31-10-2017

  Medewerker productie voor de Interne Logistiek Zeewolde

  De functie van Medewerker productie voor de interne logistiek komt voor in de inkomende cel van de vestiging Zeewolde. In de inkomende cel liggen alle productie gerelateerde goederen opgeslagen zoals de grondstoffen en hulpstoffen. Vanuit deze cel wordt ook de toevoer naar de productie geleverd.

  Voor het verplaatsen/opslaan van goederen heeft de medewerker de beschikking over handpalletwagens en een heftruck. De werkzaamheden zijn gericht op het verwerken van de inkomende goederenstroom en het klaarzetten van de benodigde grondstoffen voor het uitvoeren van de productie opdrachten.

  De werktijden worden in onderling overleg afgestemd en liggen tussen 06:00 en 23:30.
  Op zaterdagen wordt er ook gewerkt.

 • Tot 30-09-2017

  Orderpicker / Medewerker Expeditie Zeewolde

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij versterking voor onze expeditie afdeling. Wij zijn op naar jonge gemotiveerde Orderpickers / Medewerkers Expeditie die het leuk vinden om in een dynamische productie omgeving te werken.


  De functie van Orderpicker komt voor op de afdeling ordervoorbereiding. Nadat de producten zijn verpakt worden in de buffer de producten per order klaargezet voor etikettering en verdere verzending.

  Voor het verplaatsen/opslaan van goederen heeft de medewerker de beschikking over handpalletwagens en een heftruck. De Orderpicker stelt de orders samen, zodanig dat orders volgens planning en picklijsten klaar staan voor verdere verwerking en verzending. Afhankelijk van de werkplek op afdeling kan ook de verdere verwerking (laden van vrachtwagens) plaatsvinden. De werkzaamheden zijn gericht op het verwerken van de uitgaande goederenstroom.

  De werktijden worden in onderling overleg afgestemd en liggen tussen 09:00 en 22:00. Op zaterdagen wordt er ook gewerkt.

 • Tot 30-09-2017

  medewerker Technische Dienst

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij versterking voor onze Technische dienst.

  Als medewerker Technische Dienst ben je mede verantwoordelijk voor de onderhouds-, storings reparatie- en uitbreidingswerkzaamheden aan onze machines en overige (gebouw gebonden) installaties op mechanisch- en elektrotechnisch gebied. Het is een veelzijdige functie waarbij een grote mate van zelfstandigheid binnen een team belangrijk is. De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

       - uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden o.b.v. instructies
       - beoordelen van de staat van onderhoud van apparatuur/installaties en verrichten van metingen
       -
  lokaliseren van storingen en de oorzaken daarvan
       - direct repareren van storingen of vaststellen dat of er andere specialistische ingrepen nodig zijn
       - zoeken en oplossen van storingen in elektrotechnische installaties en vervangen van onderdelen en
         instellen of  programmeren van bijvoorbeeld frequentie regelaars
       - 
  duidelijke communicatie met teamleiders indien nodig
       - bijhouden van documentatie

 • Tot 30-09-2017

  medewerker Technische Dienst, Elektromonteur

  Voor onze vestiging in Kornhorn zoeken we een elektromonteur.

  Het werk van elektro monteur omvat alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan productie- en verpakkingslijnen en installaties op elektrotechnisch gebied.

 • Tot 31-10-2017

  Zondag hulp Logistiek / Orderpickers (oproepkracht)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij meerdere zondag krachten / orderpickers voor onze expeditie afdeling.

  Wij zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s voor de zondag. Ben jij scholier en vind je het leuk om op de zondag ons logistieke team als zondaghulp / orderpicker te komen versterken reageer dan direct.

 • Tot 30-09-2017

  Order picker expeditie

  Voor onze vestiging in Putten zijn wij op zoek naar een order picker expeditie.

  Op de afdeling Expeditie/Ordervoorbereiding worden de kipdelen in kratten intern aangevoerd vanuit de afdeling Inpak. Het afwegen van de producten is onderdeel van de functie. De kratten worden handmatig gesorteerd op gewicht en op product en klaargezet voor verzending naar afnemers. Hierbij is het van belang dat de juiste producten met het juiste gewicht worden gesorteerd en verzendklaar worden gemaakt. Er wordt gewerkt in een koude omgeving.