• Expeditie Putten
  Resultaatgericht, gedreven, gemotiveerd.

Werken bij 2 Sisters Storteboom?

Resultaatgericht, gedreven, gemotiveerd …

Herkent u zich in onze kernwaarden, in het “DNA” van 2 Sisters Storteboom? Dan is de kans op een ‘klik’ met ons bedrijf groot. Innovatief, integer, handen uit de mouwen-mentaliteit, een klantgerichte instelling en de wil om de klant tevreden te stellen; dat zijn de eigenschappen die wij op elk niveau in ons bedrijf willen zien.

Onderstaand de vacatures op onze verschillende locaties. Maar stuur gerust een open sollicitatie als er geen passende job bij staat. We houden wel van doorzetters en voor goede medewerkers is er op allerlei niveaus altijd plaats!

open sollicitatie

 

 • Tot 28-05-2018

  Medewerker Waterzuivering (FT) Putten

  De medewerker Waterzuivering is verantwoordelijk voor het juist functioneren van de waterzuiveringsinstallatie. Hiernaast coördineert u de afvoer van diverse soorten (slacht) afval door derden. U werkt nauw samen met uw collega medewerker Waterzuivering, waarbij in overleg de uren tussen 04.00 uur en 19.00 uur worden ingevuld.

 • Tot 28-05-2018

  Teamleider (FT) Putten

  U geeft leiding aan een vaste groep medewerkers aangevuld met inleenkrachten. U brengt de ploeg-, dag of weekplanning ten uitvoer voor  uw productieafdeling en de ad-hoc planningen daarop. U realiseert de geplande productie en heeft daarbij scherp oog dat gevraagde hoeveelheden/aantallen volgens receptuur worden geleverd.

 • Tot 28-05-2018

  Operator en vervangend productieplanner (FT) Putten

  Als operator draagt u zorg voor de juiste afstelling en afregeling van de machine of productie-installatie, zodanig dat de gevraagde aantallen conform de voorgeschreven receptuur en conform de planning kunnen worden geleverd. Hiertoe stuurt u bij en bewaakt u het procesverloop. Geeft aanwijzingen en instructies aan medewerkers aan de lijn. U vervangt de productieplanner bij diens afwezigheid. Als planner plant u de productieactiviteiten binnen de productie- en inpakafdelingen, zodanig dat de klant – en voorraadordes tijdig en op efficiënte wijze worden geproduceerd.

 • Tot 28-05-2018

  Bedrijfskeurder (FT) Putten

  Op de afdeling Panklaar wordt het geslachte pluimvee gekeurd op gezondheidsbedreigende verschijnselen en op geschiktheid voor verdere verwerking. De bedrijfskeurder voert deze keuring uit en doet controles op het gebied van proces- en productkwaliteit. Naast deze keuringen wordt u ingezet voor overige werkzaamheden binnen de afdeling.

 • Tot 27-05-2018

  Medewerker Expeditie / Orderpicken Retail (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een fulltime Medewerker Expeditie / orderpicken / logistiek die bekend is met het FIFO beheren van de voorraad.

  Wij zijn voor onze expeditie afdeling retail op zoek naar een collega die de productie orders klaar kan zetten nadat de producten verpakt zijn. Wij zoeken zelfstandige, flexibele, sterke personen die zowel kunnen orderpicken als het bijhouden en controleren van de voorraad.

  Functie omschrijving
  De collega die wij zoeken kan zich herkennen in de volgende kernwoorden: verantwoordelijkheid, taakvolwassen, zelfstandig, flexibiliteit, bereid dat stapje extra te maken, resultaatgericht, oplossingsgericht, affiniteit met food.

  De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het verzamelen en verzendklaar maken van de orders;
  • FIFO beheer van de voorraad cel;
  • Het laden van de vrachtwagens;
  • Het registreren van uitgaande orders;
  • Het registreren van uitgaande emballage;
  • Het lossen en registreren van de inkomende grondstoffen;
  • Het opruimen en op orde houden van de expeditie en buffer ruimte;
  • Naleven van de HACCP en veiligheidsvoorschriften.

  De werktijden kunnen licht afhankelijk zijn van de orders maar liggen in de regel van maandag tot en met vrijdag van 15:30 uur tot 0:00 (01:00) uur, op de zaterdag van 13:00 uur tot 22:00 uur en op de zondag van 16:00 uur tot 0:00 uur. Het gaat om een fulltime dienstverband waarbij het uitgangspunt is dat je maximaal 5 dagen per week werkt.

 • Tot 22-04-2018

  Medewerker Customer Service (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij uitbreiding van onze Customer Service & planning afdeling om mee te bouwen aan onze toekomst. Hierbij zijn wij opzoek naar een optimistische veelzijdige fulltime Customer Service medewerker.

  De Medewerker Customer Service biedt ondersteuning aan het verkoopproces en de verkoopadministratie. Dit houdt onder meer in het in ontvangst nemen en verwerken van bestellingen (verkooporders) en het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden met betrekking tot de verkoop en verkoopadministratie.

  De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, waarbij circa maandelijks in de weekenden gewerkt moet worden. Hierbij gaat het om in toerbeurt op zaterdagen vanaf kantoor en op zondagmiddagen enkele werkzaamheden vanuit huis.

  De Medewerker Customer Service die wij zoeken is van nature een optimistische, commerciële teamplayer die resultaat- en klantgericht is. De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  De Medewerker Customer Service die wij zoeken is van nature een optimistische, commerciële teamplayer die resultaat- en klantgericht is. De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • eerste aanspreekpunt voor onze klanten;
  • in ontvangst nemen van bestellingen en diverse aanvragen;
  • klantcontact onderhouden en deze attenderen op acties, afwijkende levertijden of andere bijzonderheden;
  • inbrengen van bestellingen en aanvullende gegevens in het geautomatiseerd systeem;
  • controleren van de geboekte bestellingen en het nagaan van de commerciële afspraken;
  • verzamelen van de juiste specificaties bij een bestelling;
  • uitwerken en verzenden van bevestigingen;
  • opstellen van periodieke overzichten van de diverse commerciële activiteiten;
  • opstellen van de dagelijkse verkoopplanning op basis van de bestellingen en overleggen met de planners;
  • beantwoorden van algemene vragen over leveringscondities;
  • in ontvangt nemen, registreren en behandelen van klachten;
  • actueel houden van klantgegevens;
  • maken van bezoekafspraken en het verwerken van (bezoek)verslagen;
  • aanvullen van voorraden, bestellen van promotiemateriaal.
 • Tot 31-03-2018

  Medewerker logistiek (FT) Nijkerk

  Voor ons logistieke centrum in Nijkerk zoeken wij een medewerker logistiek.

  Als medewerker logistiek ben je een belangrijke schakel tussen ons bedrijf en de klant. Je coördineert, bewaakt en optimaliseert transportbewegingen en emballagestromen.

  Lijkt het je leuk om een onderdeel te zijn van ons enthousiaste team op het logistieke centrum? Reageer dan direct!

 • Tot 31-03-2018

  Medewerker Sales Support (24-32 uur) Nijkerk

  In deze administratieve functie ben je belast met het verzorgen van de facturatie, het bewaken van het debiteurensaldo van klanten in verschillende landen en het mede beheren van het systeem van verkoopprijzen. Verder verricht je ondersteunende werkzaamheden voor de internationale Sales Managers. Kortom een verantwoordelijke en afwisselende functie waar flexibiliteit verwacht én geboden wordt met betrekking tot werkzaamheden en werktijden.

 • Tot 01-03-2018

  Teamleider productie Zeewolde

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij versterking van 2 Teamleiders voor onze productieafdelingen.

  De Teamleider is verantwoordelijk voor de ploeg-, dag-, of weekplanning en de vervolgacties daarop. Hij is verantwoordelijk voor het realiseren van de geplande productie, het optimaal laten functioneren van het productieproces zodat de doelstellingen op het gebied van kwaliteit, kwantiteit, kosten en leveringsbetrouwbaarheid gehaald worden. Hij geeft leiding aan een vaste groep medewerkers aangevuld met inleenkrachten.

   

 • Tot 31-01-2018

  Medewerker Technische Dienst Putten

  Het werk van de medewerker Technische Dienst omvat alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan productie- en verpakkingslijnen en installaties op elektrotechnisch en werktuigbouwkundig gebied

 • Tot 31-03-2018

  Aanvoer Chauffeur (oproep met name voor de zaterdag)

  2 Sisters Storteboom verzorgt als organisatie zelf de aanvoer van vleeskuikens naar de slachterijen in Kornhorn en Putten. Een tijdige aanlevering naar onze slachterijen is belangrijk om stilstand daar te voorkomen. De aanvoer chauffeur vervoert het levend pluimvee naar onze slachterijen met trekker en oplegger.

 • Tot 30-01-2018

  Assistent teamleider Nijkerk (ft)

  Voor een van onze vestigingen in Nijkerk zoeken wij een assistent teamleider.

  In deze functie bent u dagelijks op de werkvloer om drie productielijnen aan te sturen op de afdeling “snijden”. U bent van nature resultaat- en oplossingsgericht  en stuurt een groep medewerkers zo aan dat kwaliteit en productiviteit uitstekend worden gerealiseerd.

   

 • Tot 31-12-2017

  Concern Controller (FT)

  De concern controller geeft advies aan de directie betreffende financiële en bedrijfseconomische vraagstukken voor de totale organisatie en haar divisies. De controller adviseert gevraagd en ongevraagd m.b.t. de ontwikkeling van de winstgevendheid en de budgetbewaking en draagt zorg voor adequate, volledige en tijdige vastlegging en rapportage van (financiële) gegevens. Hij of zij is verantwoordelijk voor het gehele proces van planning en control binnen de organisatie.

 • Tot 31-01-2018

  Zaterdaghulp logistiek Zeewolde

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een zaterdaghulp Logistiek.

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega voor de zaterdag. Ben jij scholier en vind je het leuk om op de zaterdag ons logistieke team als zaterdaghulp te komen versterken reageer dan direct.

 • Tot 31-01-2018

  Assistent Teamleider Technische Dienst Zeewolde

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij versterking voor onze technische dienst in de functie van een Assistent Teamleider Technische Dienst.

  Als Assistent Teamleider Technische Dienst ben je mede verantwoordelijk voor de onderhouds-, storing/reparatie- en uitbreidingswerkzaamheden aan onze machines en overige (gebouw gebonden) installaties op mechanisch- en elektrotechnisch gebied. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers Technische Dienst. Je signaleert en geeft informatie door en neemt in overleg met de teamleider maatregelen om afwijkingen in het proces (voortgang, kwaliteit) te corrigeren. Daarnaast ga je het onderhoudsprogramma Ultimo (laten) inrichten en beheren.

 • Tot 31-01-2018

  Lijncoördinator / Proces operator

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij meerdere Lijn coördinatoren / Proces Operators.

  Binnen alle productie gerelateerde afdelingen verricht de lijn coördinator naast zijn of haar productie werk dat op de betreffende afdeling voorkomt coördinerende werkzaamheden van dat onderdeel van het productieproces waar de lijncoördinator / procesoperator werkzaam is. 

  De lijn coördinator vervaardigt zelf halffabricaten of eindproducten alsmede het coördineren van de lijn en het productieproces van de betreffende werkplek. De lijn coördinator is het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers en de productieleiding voor de betreffende lijn of het betreffende onderdeel van het productieproces. Daarnaast lost de lijncoördinator dagelijkse, operationele zaken op, signaleert en geeft informatie door.

  De werktijden worden in onderling overleg afgestemd en liggen tussen 06:00 en 23:30. Op zaterdagen wordt er ook gewerkt.

 • Tot 28-02-2018

  medewerker Technische Dienst Zeewolde

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij versterking voor onze Technische dienst.

  Als medewerker Technische Dienst ben je mede verantwoordelijk voor de onderhouds-, storings reparatie- en uitbreidingswerkzaamheden aan onze machines en overige (gebouw gebonden) installaties op mechanisch- en elektrotechnisch gebied. Het is een veelzijdige functie waarbij een grote mate van zelfstandigheid binnen een team belangrijk is. De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

       - uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden o.b.v. instructies
       - beoordelen van de staat van onderhoud van apparatuur/installaties en verrichten van metingen
       -
  lokaliseren van storingen en de oorzaken daarvan
       - direct repareren van storingen of vaststellen dat of er andere specialistische ingrepen nodig zijn
       - zoeken en oplossen van storingen in elektrotechnische installaties en vervangen van onderdelen en
         instellen of  programmeren van bijvoorbeeld frequentie regelaars
       - 
  duidelijke communicatie met teamleiders indien nodig
       - bijhouden van documentatie

 • Tot 31-03-2018

  medewerker Technische Dienst, Elektromonteur

  Voor onze vestiging in Kornhorn zoeken we een elektromonteur.

  Het werk van elektro monteur omvat alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan productie- en verpakkingslijnen en installaties op elektrotechnisch gebied.

 • Tot 28-02-2018

  Order picker expeditie Putten

  Voor onze vestiging in Putten zijn wij op zoek naar een order picker expeditie.

  Op de afdeling Expeditie/Ordervoorbereiding worden de kipdelen in kratten intern aangevoerd vanuit de afdeling Inpak. Het afwegen van de producten is onderdeel van de functie. De kratten worden handmatig gesorteerd op gewicht en op product en klaargezet voor verzending naar afnemers. Hierbij is het van belang dat de juiste producten met het juiste gewicht worden gesorteerd en verzendklaar worden gemaakt. Er wordt gewerkt in een koude omgeving.