• Kuikens aan lijn in Putten
    Continue innovatie en investeringen in kennis en techniek

QA

Maximale voedselveiligheid; van handen wassen tot röntgenscan


Kwaliteitscontrole en kwaliteitsbeheer zijn geen vrijblijvende zaken binnen 2 Sisters Storteboom. Dus is er niet alleen sprake van intern toezicht op de strikte naleving van alle procedures maar ook van strenge externe controles en frequente, onafhankelijke audits van onze productieprocessen en -locaties. De discipline van handen wassen tot en met de controle met behulp van een röntgenscan; alle aspecten staan onder voortdurende controle.
Het integraal kwaliteitscontrole systeem (2 Sisters Storteboom B.V. Quality Control) voldoet aan de hoogste internationale standaards. Al onze processen zijn gecertificeerd door gerenommeerde internationale instanties. We beschikken dan ook over alle vereiste certificaten en erkenningen, waaronder:


• IKB (Integraal Keten Beheer)
• BRC (British Retail Consortium): Higher Level – Code 7AA
• IFS Higher Level 6
• GHP/GMP
• Labour and Environment
• Salmonella/Campylobacter monitoring
• Beter leven certificaat, 1 ster
• Halal
• QS


Met de bovenstaande certificaten en erkenningen, de in- en externe controles maar vooral ook met onze eigen discipline leggen we bij 2 Sisters Storteboom de basis voor maximale voedselveiligheid.